Hatay’da 3614 Kişi Anahtar Aldı

Salı günü Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katıldığı törende ilimiz Hatay genelinde 3617 deprem konutunun sahibi belli oldu. Hatay Valiliği’nin gelişmeyle ilgili paylaşımı şöyle: “3614 Vatandaşımız Daha Yeni Evlerine Kavuştu. Hataylı Hemşerilerimize Hayırlı Olsun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin VKS marifetiyle teşrif ettikleri Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni […]

Salı günü Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katıldığı törende ilimiz Hatay genelinde 3617 deprem konutunun sahibi belli oldu. Hatay Valiliği’nin gelişmeyle ilgili paylaşımı şöyle:

“3614 Vatandaşımız Daha Yeni Evlerine Kavuştu. Hataylı Hemşerilerimize Hayırlı Olsun. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin VKS marifetiyle teşrif ettikleri Deprem Konutları Kura ve Anahtar Teslim Töreni gerçekleştirildi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki ile birlikte Valimiz Mustafa Masatlı, Milletvekillerimiz, İl Protokolümüz ve çok sayıda vatandaşımızın da katılımıyla gerçekleştirilen Kura ve Anahtar Teslimi Töreni’nde ilimizde 3614 hak sahibi vatandaşımız daha kalıcı konutlarına kavuştular.”
(Adil Yeşlildağ)

Exit mobile version