Hatay’da 5807 Konutun Dağılımı

Hatay Valiliği, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katıldığı bir törende, çoğunluğu köy evleri olmak üzere toplam 5807 bağımsız konutun temelinin atıldığını duyurdu. Törenle ilgili Hatay Valiliği’nin mesajı şu şekildeydi: “Bağımsız Bölüm Şehri Hatay’ımıza Hayırlı Olsun. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin teşrifleri, Valimiz Mustafa Masatlı, milletvekillerimiz, il protokolümüz […]

Hatay Valiliği, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki’nin de katıldığı bir törende, çoğunluğu köy evleri olmak üzere toplam 5807 bağımsız konutun temelinin atıldığını duyurdu. Törenle ilgili Hatay Valiliği’nin mesajı şu şekildeydi:

“Bağımsız Bölüm Şehri Hatay’ımıza Hayırlı Olsun. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Mehmet Özhaseki’nin teşrifleri, Valimiz Mustafa Masatlı, milletvekillerimiz, il protokolümüz ve çok sayıda vatandaşımızın da katılımıyla 5 Bin 807 bağımsız bölümün Temel Atma Töreni gerçekleştirildi.

Antakya Akasya Mahallesi 500 Konutlar Rezerv Alanı
Antakya 600 Konutlar Rezerv Alanı
Antakya Cumhuriyet Mahallesi Rezerv Alanı
Defne Armutlu Mahallesi Rezerv Alanı
Samandağ Kapısuyu Köy Konutları
Samandağ Batıayaz Köy Konutları
İskenderun Azganlık Köy Konutları
Antakya Yaylacık Köy Konutları
Hassa Katranlık Köy Konutları” -Yusuf Cemil Karaçay –

Exit mobile version