Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’da 6 Günde 6 İntihar

İskenderun’da 4 ve Samandağ’da

İskenderun’da 4 ve Samandağ’da 1 kişi intihar ederek yaşamlarını sonlandırırken, Antakya’da intihar etmek isteyen bir kişi ise son anda ikna edildi.

İlimizde son bir hafta içinde yaşanan 6 intihar olayında 5 kişi yaşamını yitirirken,1 kişi ise güçlükle ikna edilerek ölümden döndürülebildi.
İskenderun’da 6 günde 4 intihar yaşanırken, 4 kişi hayatını kaybetti. Son olarak Buluttepe Mahallesi’nde bir vatandaşın daha kendini asarak yaşamına son verdiği İskenderun ilçesi Numune Mahallesi’nde, 1,5 ay önce yargı infazı ile cezaevinden çıkan Burak Aydan adlı kişi de Devlet Hastanesi yakınlarındaki ağaçlık bölgede kendini iple asıp intihar ederek yaşamına son verirken, ölümüne neden olarak da, yine bir süre önce boşandığı eşinin intihar ederek can vermesini öğrenmesi gösterildi.
İlimiz- Samandağ ilçesi Çiğdede Mahallesi Laleli Sokak’ta oturan Ş.S. isimli şahıs da kendini iple tavana asmak suretiyle intihar ederek yaşamına kıydı. Can veren Ş.Ş., iple tavana asılı şekilde yakınları tarafından görülmesi üzerine hastaneye götürülmesine rağmen kurtarılamadı.
Bu arada ilimiz Antakya ilçesinde de hafta içinde bir genç intihar etmek istedi. Olay Uzunçarşı’da yaşandı.
Oktay Alkaya (48) isimli vatandaş ise “İşsizim, Vali ile görüşmek istiyorum” dedi, üzerine benzin döküp kendini yakmak istedi. Uzun Çarşı’daki olayda, üzerine döktüğü benzinle kendini yakacağını söyleyen Alkaya, diğer elindeki kesici aletle de kendine zarar vermek istedi. Polis, daha önce de birçok kez intihar girişiminde bulunduğu öğrenilen Alkaya’yı vazgeçirebilmek için dakikalarca çaba gösterdi. Sonuçta Alkaya, polisten aldığı görüşme ve gözaltına alınmama sözü ile intihar etmekten vazgeçti.  -Cemil Yıldız-