Hatay’da Aile Hekimlerinden ‘’Vergi Adaleti’’ Talebi

Hatay İl Sağlık Müdürlüğü önünde toplanan Aile Hekimleri çalışanları ve sağlık çalışanları “Vergide Adalet” sağlanması için basın açıklaması yaptı. Açıklamaya Hatay Sağlık Emekçileri Sendikası (SES), Hatay Aile Hekimleri Derneği (HAMED), Hatay Tabip Odası ve Türk Tabipler Birliği üyeleri katıldı. Basın açıklamasında, çalışanlar adına yapılan konuşmada, “%35 vergi kesintisi kabul edilemez, bu uygulamadan derhal vazgeçin. Her […]

Hatay İl Sağlık Müdürlüğü önünde toplanan Aile Hekimleri çalışanları ve sağlık çalışanları “Vergide Adalet” sağlanması için basın açıklaması yaptı. Açıklamaya Hatay Sağlık Emekçileri Sendikası (SES), Hatay Aile Hekimleri Derneği (HAMED), Hatay Tabip Odası ve Türk Tabipler Birliği üyeleri katıldı.
Basın açıklamasında, çalışanlar adına yapılan konuşmada, “%35 vergi kesintisi kabul edilemez, bu uygulamadan derhal vazgeçin. Her ay sabit kalmak koşuluyla en fazla %15 vergi kesintisinin hayata geçirilmesini talep ediyoruz. Aile hekimleri çalışanları ve tüm sağlık çalışanları olarak, 29 haftadır süren ‘vergide adalet’ eylemlerimizi, her Çarşamba olduğu gibi taleplerimiz karşılanana dek sürdürmekte kararlıyız,” ifadelerine yer verildi.
Ayrıca, peşin olarak ücretlerden kesilen yüksek vergi oranlarının haksız olduğuna dikkat çekilerek, halkın sırtına yüklenen vergi yükünün de düzeltilmesi çağrısında bulunuldu.

Exit mobile version