Hatay’da Cumhur ittifakı karıştı

Hatay’ın 3 ilçesinde AKP ve MHP’li olup  halen 2’si aktif olmak üzere 3 belediye başkanı partileri AKP ile MHP’de aday gösterilmeyince  Büyük birlik partisinden yeniden belediye başkan adayı oldu. Dörtyol’un halen belediye başkanı olan Fadıl keskin Dörtyol Belediye başkanlığını sürdürüyor. Fadıl Keskin, partisi MHP’ tarafından yeniden aday gösterilmedi, bunun üzerine ilçede iyi bir tabanı olduğunu […]

Hatay’ın 3 ilçesinde AKP ve MHP’li olup  halen 2’si aktif olmak üzere 3 belediye başkanı partileri AKP ile MHP’de aday gösterilmeyince  Büyük birlik partisinden yeniden belediye başkan adayı oldu. Dörtyol’un halen belediye başkanı olan Fadıl keskin Dörtyol Belediye başkanlığını sürdürüyor. Fadıl Keskin, partisi MHP’ tarafından yeniden aday gösterilmedi, bunun üzerine ilçede iyi bir tabanı olduğunu bilen MHP’li  Fadıl Keskin, bu kez BBP’den yeniden Dörtyol belediye başkan adayı oldu.

Hassa’da halen belediye başkanı olan Mehmet Karataş AKP’li. AKP,Hassa’da başka bir ismi aday gösterince de Hassa için yıllarını verdiğini hizmetlerde bulunduğunu söyleyen şimdiki belediye başkanı Mehmet Karataş, partisi MHP’den istifa etti ve  bu kez BBP’den yeniden Hassa belediye başkan adayı oldu. Kumlu ilçesinin bir önceki dönem belediye başkanı olan İbrahim Pac da yeniden Kumlu’ya aday olmak istedi, partisi MHP ise mevcut aday Mehmet Deli ile devam kararı alınca da bu kez İbrahim Pac partisi MHP’den istifa etti ve Kumlu belediye başkanlığına bu kez BBP’den aday oldu. (Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version