Hatay’da dayanışmanın izleri

Okulların Kütüphanelerine 3000’den Fazla Kitap Bağışlandı. Antakya Meslek Yüksekokulu önderliğinde gerçekleştirilen “Bir Kitap Da Senden Olsun” kampanyası, şehrin deprem felaketinden en çok etkilenen okullarının kütüphanelerine destek sağladı. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Mavi Kelebekler Çocuk Hakları Topluluğu, Bisiklet Topluluğu, Genç Yeşilay Topluluğu ve Yönetim Bilişim Sistemleri Kulübü’nün iş birliğiyle düzenlenen kampanya kapsamında toplanan 3000’den fazla kitap, […]

Okulların Kütüphanelerine 3000’den Fazla Kitap Bağışlandı. Antakya Meslek Yüksekokulu önderliğinde gerçekleştirilen “Bir Kitap Da Senden Olsun” kampanyası, şehrin deprem felaketinden en çok etkilenen okullarının kütüphanelerine destek sağladı. Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Mavi Kelebekler Çocuk Hakları Topluluğu, Bisiklet Topluluğu, Genç Yeşilay Topluluğu ve Yönetim Bilişim Sistemleri Kulübü’nün iş birliğiyle düzenlenen kampanya kapsamında toplanan 3000’den fazla kitap, 24 Mayıs Cuma günü Antakya ilçesindeki Şehit Ahmet Benli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile diğer okullara bağışlandı.

Öğrencilerin bizzat elleriyle kütüphanelere yerleştirdikleri kitapların yanı sıra, kampanya süresince öğrenci toplulukları, ziyaret ettikleri okullarda moral ve motivasyon etkinlikleri gerçekleştirdi. Yüz boyama etkinliği, geleneksel oyunlar ve mini konserlerle öğrencilere keyifli vakit geçirme fırsatı sunuldu.

Antakya Meslek Yüksekokulu’ndan Dr. Öğretim Üyesi İpek Özenir, kampanyanın başlangıcından sonuna kadar emeği geçen herkese teşekkür ederek, öğrencilerin başarılarıyla gurur duyduklarını ifade etti.

(Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version