Hatay’da Depremzedelere Yeni Köy Evleri

Hatay’da Depremzedeler için yapılan köy evleri havadan görüntülendi.Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Hatay’ın Altınözü ilçesinde, depremzedelere yönelik yapılan köy tipi afet konutları havadan dron ile görüntülendi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Babatorun Mahallesi’nde bulunan 25 köy evinin inşaat çalışmaları tamamlanmış durumda. Ancak, konutların çevre düzenlemesi için çalışmalar hala […]

Hatay’da Depremzedeler için yapılan köy evleri havadan görüntülendi.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği Hatay’ın Altınözü ilçesinde, depremzedelere yönelik yapılan köy tipi afet konutları havadan dron ile görüntülendi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Babatorun Mahallesi’nde bulunan 25 köy evinin inşaat çalışmaları tamamlanmış durumda. Ancak, konutların çevre düzenlemesi için çalışmalar hala devam ediyor.
Anahtarları hak sahiplerine teslim edilen konutların yollarını düzenlemek için ekipler görev başında. Ayrıca, peyzaj işlemleriyle de konutların çevresi düzenlenmeye devam edildiği görüntülendi. (Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version