Hatay’da firari avı: Suçlu kıskıvrak Yakalandı

Hatay’da aranan şahıslara yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirildi. Hatay Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin titizlikle sürdürdüğü takip sonucu, hakkında “kasten yaralama” suçundan kesinleşmiş 39 yıl 3 ay 5 gün hapis cezası bulunan E.A., İskenderun ilçesinde yakalandı.

Güvenlik güçlerinin koordineli çalışmasıyla gözaltına alınan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edildi. Mahkemece tutuklanan E.A., cezaevine gönderildi.
Öte yandan yapılan incelemelerde şüphelinin yakalanmamak için farklı kimlik kullandığı tespit edildi. E.A. hakkında ayrıca “resmi belgede sahtecilik” ve “yalan beyanda bulunma” suçlarından da adli işlem başlatıldığı öğrenildi.
Yetkililer, kamu düzeninin sağlanması ve suçluların adalete teslim edilmesi amacıyla benzer operasyonların kararlılıkla sürdürüleceğini vurguladı.

Exit mobile version