Hatay’da futbol sahası olmayışının

Yol açtığı sonuç: Hatayspor Kadın Futbol Takımı, Göçebe Gibi! Süper Lig takımı Hatayspor, resmi lig maçlarını Yayladağı, Antakya, Defne, Kırıkhan, Hassa ve Arsuz olmak üzere, ayrı ayrı sahalarda oynuyor. Adına ne derseniz deyin, ister göçebe ister farklı sahalar ama… Türkiye Kadınlar Futbol Süper Ligi’nde Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi takımlarla mücadele eden Hatayspor Kadın Futbol Takımı’nın […]

Yol açtığı sonuç:

Hatayspor Kadın Futbol Takımı, Göçebe Gibi!

Süper Lig takımı Hatayspor, resmi lig maçlarını Yayladağı, Antakya, Defne, Kırıkhan, Hassa ve Arsuz olmak üzere, ayrı ayrı sahalarda oynuyor. Adına ne derseniz deyin, ister göçebe ister farklı sahalar ama… Türkiye Kadınlar Futbol Süper Ligi’nde Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe gibi takımlarla mücadele eden Hatayspor Kadın Futbol Takımı’nın resmi lig maçı oynayacak sahası yok! Evet şaşırmadınız, haber doğru. Süper Lig’desiniz, ama sahanız yok!

Hatayspor Kadın Futbol Takımı, maçlarını kimi zaman Yayladağı, kimi zaman Antakya, kimi zaman Defne, kimi zaman Kırıkhan, kimi zaman Arsuz ve kimi zaman da Hassa’da oynuyor. Maç oynamadığı tek yer olarak Reyhanlı kaldı! Önümüzdeki haftalarda muhtemelen Reyhanlı sahasında bir maçın zorunlu oynatılması söz konusu olabilir.

Hatayspor Kadın Futbol Takımı, ligde bugüne kadar 3 maç oynadı, 17’sini kazandı, 1’inde berabere kalırken 1 maçta da yenildi. Bu hafta sonunda kendi sahasında Dudulluspor ile oynayacak. Maç, Pazar günü ve maç yeri olarak da Arsuz-Karaağaç sahası işaret edildi.

Dün yapılan duyuruda, “Hafta sonu kendi sahamızda oynanacak olan Kadın Futbolu Süper Ligi, Hatayspor Kadın Futbol Takımımızın maçı, Arsuz ilçemizin Karaağaç futbol sahsında oynanacaktır” denildi.

Hatayspor Kadın Futbol Takımı’nın adeta göçebe gibi her hafta bir ilçede oynamak zorunda bırakılması ile ilgili bir paylaşım şöyle:

“Yapılan planlamada, İskenderun ilçemiz de programa alındı. Ancak İskenderun’da sadece yan saha olarak bilinen bir çim saha var. Fakat bu sahamızın da tribünü yok, oturacak yer yetersiz ve metallerin çürükleri tehlike arz ediyor. Bu vesileyle, 6 Kasım Pazar günü saat 13.30’da oynanacak olan Hatayspor –Dudulluspor Kadın Futbol Takımları maçı Karaağaç sahasında oynanacaktır.”

Exit mobile version