Hatay’da Gündem haşere ile mücadele

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde haşere ve vektörlerle mücadele kapsamında ilaçlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Antakya, Defne, Dörtyol, Hassa, Reyhanlı, Yayladağı, Kumlu, Kırıkhan ve Arsuz başta olmak üzere il genelinde pek çok noktada ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. HBB ekipleri, konteyner kentlerden fabrikalara, su kanallarından derelere, foseptik çukurlardan rögarlara kadar […]

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il genelinde haşere ve vektörlerle mücadele kapsamında ilaçlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı, Antakya, Defne, Dörtyol, Hassa, Reyhanlı, Yayladağı, Kumlu, Kırıkhan ve Arsuz başta olmak üzere il genelinde pek çok noktada ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.
HBB ekipleri, konteyner kentlerden fabrikalara, su kanallarından derelere, foseptik çukurlardan rögarlara kadar geniş bir alanda larva, fare ve haşerelere karşı detaylı müdahalelerde bulunuyor.
HBB yetkilileri, vatandaşların şikayetlerine anında yanıt verdiklerini belirterek, şehrin her noktasında sağlıklı bir ortam oluşturmak için haşerelerle mücadele çalışmalarına kararlılıkla devam ettiklerini vurguladılar. Ayrıca yetkililer, “Mart” ayı boyunca 15 ilçede toplamda 36 bin 626 adet ilaçlama faaliyeti yürütüldüğünü de kaydettiler. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version