Hatay’da okul müdürü murat yurtsever son yolculuğuna uğurlandı

Hatay’da kanser nedeniyle 46 yaşında hayatını kaybeden Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi Müdürü Murat Yurtsever için görev yaptığı okulda cenaze töreni düzenlendi. Törene Defne Kaymakamı Oğuz Cem Murat, öğretmenler, öğrenciler ve ailesi katıldı.

 

Bir süredir kanser hastalığı nedeniyle tedavi gören Murat Yurtsever, geçtiğimiz günlerde yaşamını yitirdi. Yurtsever’in vefatı, görev yaptığı okulda ve eğitim camiasında üzüntüyle karşılandı.

Görev yaptığı okulda tören düzenlendi

Murat Yurtsever için Selim Nevzat Şahin Anadolu Lisesi’nde cenaze töreni gerçekleştirildi. Törene Defne Kaymakamı Oğuz Cem Murat’ın yanı sıra eğitim camiasından isimler, öğretmenler, öğrenciler ve Yurtsever’in aile yakınları katıldı.

Yurtsever’in eğitim hayatına yaptığı katkıların ve öğrencileriyle kurduğu bağın öne çıktığı törende, ailesi ve sevenleri acı kaybın üzüntüsünü yaşadı.

Defne kaymakamlığından başsağlığı mesajı

Defne Kaymakamlığı, Murat Yurtsever’in vefatının ardından yayımladığı açıklamada, merhum müdürün eğitim alanındaki hizmetlerine ve öğrenciler üzerinde bıraktığı izlere dikkat çekti.

Açıklamada, “Ömrünü eğitime ve gençlerimizin geleceğine adayan Murat Hocamız, yetiştirdiği öğrenciler ve dokunduğu gönüllerde bıraktığı güzel izlerle daima hatırlanacaktır. Merhum müdürümüze Allah’tan rahmet; kederli ailesine, yakınlarına ve tüm eğitim camiamıza sabır ve başsağlığı diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Hatay’da eğitim camiasını yasa boğan Murat Yurtsever, görev yaptığı okulda düzenlenen törenin ardından sevenlerinin duaları ve anılarıyla uğurlandı.

Mobil sürümden çık