Hatay’da Orman ve Çöplük Yangınları Kontrol Altında

Hatay’ın Belen ve Arsuz ilçelerinde meydana gelen yangınlar, hızlı bir şekilde kontrol altına alındı. Belen ilçesi Şekere Mahallesi’nde çıkan yangın, vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesiyle itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Yangın, kısa sürede kontrol altına alınırken, yangın çıktığı ormanlık alan zarar gördü. Arsuz ilçesinde ise çöplük alanda çıkan yangına da benzer bir hızla müdahale […]

Hatay’ın Belen ve Arsuz ilçelerinde meydana gelen yangınlar, hızlı bir şekilde kontrol altına alındı. Belen ilçesi Şekere Mahallesi’nde çıkan yangın, vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesiyle itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle söndürüldü. Yangın, kısa sürede kontrol altına alınırken, yangın çıktığı ormanlık alan zarar gördü.
Arsuz ilçesinde ise çöplük alanda çıkan yangına da benzer bir hızla müdahale edildi. İtfaiye ekiplerinin olay yerine ulaşmasıyla çabucak söndürülen yangın, vatandaşların ihbarı olay yerine gelen ekipler tarafından kontrol altına alındı. Ekiplerin hızlı ve etkili müdahalesi sayesinde yangının genişlemesi önlendi ve çöplük alanında ciddi bir zarar oluşmadı. (Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version