Hatay’da sağanak yağış bekleniyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 22 Şubat hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre; Adana, Amasya, Sinop, Samsun, Uşak, Antalya, Hatay, Mersin, Trabzon, Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa ve Siirt’te sağanak beklenirken; Erzurum, Kars, Malatya ve Van’da ise karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor. Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, İç Anadolu’nun kuzeydoğusunun ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile […]

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 22 Şubat hava durumu raporunu yayımladı. Rapora göre; Adana, Amasya, Sinop, Samsun, Uşak, Antalya, Hatay, Mersin, Trabzon, Diyarbakır, Gaziantep, Şanlıurfa ve Siirt’te sağanak beklenirken; Erzurum, Kars, Malatya ve Van’da ise karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak, İç Anadolu’nun kuzeydoğusunun ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.

Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis ile birlikte doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor. Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda çığ tehlikesi bulunduğu aktarıldı.

Akdeniz Bölgesi Hava Durumu

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yer yer yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin iç kesimlerinde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.

ADANA °C, 20°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yer yer yağmur ve sağanak yağışlı

ANTALYA °C, 18°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yer yer yağmur ve sağanak yağışlı

HATAY °C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yer yer yağmur ve sağanak yağışlı

MERSİN °C, 19°C

Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yer yer yağmur ve sağanak yağışlı – Meriç Demiray-

Exit mobile version