Hatay’da Şehit ve gazi derneklerinden protesto

Hatay’da şehit ve gazi dernekleri, pençe-kilit operasyonundaki terör saldırılarını protesto etti. Hatay’da faaliyet gösteren şehit ve gazi dernekleri, Irak’ın kuzeyinde gerçekleşen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde meydana gelen terör saldırılarını protesto etti. Atatürk Bulvarı’ndaki Atatürk Anıtı önünde bir araya gelen katılımcılar, şehitlerin anısına saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı okudu. Türk Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilcisi Neşet Turhan, […]

Hatay’da şehit ve gazi dernekleri, pençe-kilit operasyonundaki terör saldırılarını protesto etti. Hatay’da faaliyet gösteren şehit ve gazi dernekleri, Irak’ın kuzeyinde gerçekleşen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde meydana gelen terör saldırılarını protesto etti.
Atatürk Bulvarı’ndaki Atatürk Anıtı önünde bir araya gelen katılımcılar, şehitlerin anısına saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı’nı okudu.
Türk Muharip Gaziler Derneği İskenderun Temsilcisi Neşet Turhan, yaptığı açıklamada, Irak’ın kuzeyindeki bölücü terör örgütü mensupları tarafından gerçekleştirilen hain saldırıyı şiddetle kınadıklarını belirtti.
Saldırılar neticesinde 12 Mehmetçiğin şehit düştüğünü vurgulayan Turhan, şu ifadeleri kullandı: “Bir vatan için, 12 can, 12 Mehmet, 12 evlat, 12 ana, 12 baba, 12 eş ve 12 yiğit kaybettik. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin huzuru ve güveni için her türlü zorlu koşullarda görev yapan silah arkadaşlarımıza minnettarız.” -Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version