Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatay’da seyyar köfteci kıl payı kurtuldu

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde seyyar köfte tezgahının bulunduğu noktaya hızla gelen

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde seyyar köfte tezgahının bulunduğu noktaya hızla gelen bir otomobil çarptı. Son anda refleksiyle kendini kurtaran köfteci Adem Bağlar, kazadan hafif yaralarla kurtulurken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Ani refleksle kurtuldu

Olay, Cumhuriyet Mahallesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. Yol kenarında seyyar tezgahta köfte satan Adem Bağlar, müşterileriyle ilgilendiği sırada hızla gelen bir otomobil önce park halindeki araçlara, ardından köfte tezgahına çarptı. Saniyeler içinde durumu fark eden Bağlar, ani bir refleksle kenara çekildi ve aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu. Ancak kazada ayağından yaralanan Bağlar, hastaneye kaldırıldı.

“Görüntüleri izledikçe o anları tekrar yaşıyorum”

Kazayı anlatan Adem Bağlar, yaşadığı dehşet anlarını şu sözlerle dile getirdi:
“Tezgahta çalışırken bir anda büyük bir gürültü duydum. Kafamı çevirdiğimde hızla gelen otomobilin bana doğru geldiğini gördüm. O an refleksle kaçmasaydım, belki de şu an hayatta olmayabilirdim. Araç önce belediyeye ait araçlara, ardından bana ve tezgahıma çarptı. Sonrasında birkaç araca daha vurarak durabildi. Görüntüleri izledikçe o korku dolu anları tekrar yaşıyorum. Allah beni korudu, şikayetçiyim.”

Kazayla ilgili polis ekipleri soruşturma başlatırken, kazaya neden olan sürücünün ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldüğü öğrenildi.