Hatay’da suçlulara darbe: Hükümlüler tek tek yakalandı

Hatay’ın Defne, Kırıkhan ve Erzin ilçelerinde haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan toplam 4 kişi, polis ekiplerinin çalışmaları sonucu yakalanarak tutuklandı.

Hatay Emniyet Müdürlüğü ekiplerince aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında, Defne ve Kırıkhan’da iki kişi ile Erzin’de iki kişi olmak üzere toplam 4 hükümlü gözaltına alındı.
Defne ilçesinde “banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık” suçundan 4 yıl 5 ay 3 gün kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan M.A.D., Kırıkhan’da ise “silahla tehdit” suçundan 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan A.K. yakalandı.
Erzin ilçesinde gerçekleştirilen çalışmalarda ise “basit yaralama” suçundan 4 ay 15 gün ve 2 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan H.C. ve H.S. isimli şahıslar ekiplerce gözaltına alındı.
Adli makamlara sevk edilen 4 şahıs, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hatay Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, kent genelinde huzur ve güvenliğin sağlanmasına yönelik çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü belirtildi.

Exit mobile version