Toplantı Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nda yapıldı
Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, Ulaşım Dairesi Başkanı Mehmet Umut Arpacı başta olmak üzere, ilgili HBB yöneticileri, ilçe kooperatif başkanları ve temsilciler katılım sağladı.
Sorunlar ve talepler masaya yatırıldı
Toplantıda şehir içi toplu taşımada yaşanan mevcut sorunlar, kooperatiflerin günlük faaliyetlerde karşılaştığı zorluklar ve vatandaşlardan gelen geri bildirimler detaylı şekilde ele alındı. Kooperatif yetkilileri, sahadaki deneyimlerini paylaşırken, HBB yetkilileri ise çözüm odaklı yaklaşımlarıyla sürece katkı sundu.
Hedef: konforlu, güvenli ve sürdürülebilir ulaşım
Ulaşım Dairesi yetkilileri, Hatay’da toplu taşımanın kalite standartlarını yükseltmek, yolcular için daha güvenli ve konforlu bir ulaşım altyapısı kurmak adına iş birliğine açık olduklarını vurguladı. Yetkililer, sürecin sadece belediye eliyle değil, kooperatiflerin aktif katılımıyla daha sağlıklı ilerleyeceğini ifade etti.
Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım alanındaki bu kararlı adımı, kentte yaşayan vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmayı ve ulaşımda memnuniyet oranını artırmayı hedefliyor.
Hatay’da Ulaşım İçin Yeni Adım
Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), kent genelinde toplu taşıma hizmetlerini daha etkin ve konforlu hale getirmek amacıyla çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Bu kapsamda, Antakya, Defne ve Samandağ ilçelerinde hizmet veren toplu taşıma kooperatifleriyle kapsamlı bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.
