HBB Destek Eğitim Merkezi’nde 8. sınıf öğrencileri ile 12. sınıf ve lise mezunu öğrenciler, sınavlara yönelik hazırlık çalışmalarına devam ediyor. 1 Eylül’de başlayan yeni eğitim döneminde merkezde haftanın 7 günü eğitim verilirken, öğrencilerin sınav sürecine daha donanımlı hazırlanması hedefleniyor.
Deneme sınavlarıyla sınav pratiği kazanıyorlar
Öğrencilerin sınav deneyimini artırmak amacıyla merkezde düzenli olarak deneme sınavları gerçekleştiriliyor. Bu sınavlar sayesinde öğrenciler, gerçek sınav atmosferini deneyimleme, zamanı doğru kullanma ve eksik oldukları konuları belirleme imkânı buluyor.

Kursların başlamasından bu yana lise mezunu 150 öğrenciye her cuma günü olmak üzere toplam 8 deneme sınavı uygulandı.
Hafta sonu eğitim gruplarında ise:
-
- 12. sınıftaki 163 öğrenciye 4 YKS deneme sınavı,
-
- 8. sınıftaki 117 öğrenciye 3 LGS deneme sınavı yapıldı.

Sınav öncesi denemeler yoğunlaşacak
HBB yetkilileri, sınav takviminin son ayına girilirken öğrencilerin sınav pratiğini artırmak amacıyla seri deneme sınavlarının düzenleneceğini bildirdi.
Ücretsiz eğitim ve destek hizmetleriyle öğrencilerin sınavlara daha hazırlıklı girmelerine katkı sunulması amaçlanıyor.
