Hatay’dan iki doktora ödül 

Bu yılki “14 Mart Tıp Bayramı” kutlamaları kapsamında Türkiye genelinde belli alanlarda başarı sağlayan toplam 5 hekime Cumhurbaşkanlığı tarafından ödül verildi. Ödüllendirilen 5 hekimden 2’si Hataylı. Hatay’da MKÜ Sağlık Uygulama Araştırma Hastanesi’nde Acil Tıp uzmanı olarak görev yapan Dr. Cihat Yel ve Hassa İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yasemin Türk, ödüllerini Ankara’da düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Recep […]

Bu yılki “14 Mart Tıp Bayramı” kutlamaları kapsamında Türkiye genelinde belli alanlarda başarı sağlayan toplam 5 hekime Cumhurbaşkanlığı tarafından ödül verildi.

Ödüllendirilen 5 hekimden 2’si Hataylı. Hatay’da MKÜ Sağlık Uygulama Araştırma Hastanesi’nde Acil Tıp uzmanı olarak görev yapan Dr. Cihat Yel ve Hassa İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yasemin Türk, ödüllerini Ankara’da düzenlenen törende Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

Hatay İl Sağlık Müdürlüğü, gelişmeyi şöyle paylaştı: “Vefa ve Fedakarlık Ödülleri, 14 Mart Tıp Bayramı’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Ödüllerini Sayın Cumhurbaşkanımızın bizzat takdim ettiği Prof. Dr. Sezai Yılmaz, Prof. Dr. Ümit Murat Şahiner, Prof. Dr. Özcan Erel yanı sıra Hatay’da görev yapan Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Tıp Uzmanı Dr. Cihat Yel ve Hassa İlçe Sağlık Müdürü Dr. Yasemin Türk’ü kutluyoruz.”

Exit mobile version