Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Hatay’ın sanayi devleri İTSO’da ödüllendirildi

İTSO tarafından düzenlenen törende, İSO İlk 500 ve TİM İlk 1000 listelerine girerek deprem sonrası üretim, istihdam ve ihracata katkı sağlayan Hataylı firmalar ödüllendirildi.

İTSO tarafından düzenlenen törende, İSO İlk 500 ve TİM İlk

İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen programda, İSO İlk 500 ve TİM İlk 1000 listelerinde yer alan Hataylı firmalara ödülleri takdim edildi. Depremin ardından üretim, istihdam ve ihracat faaliyetlerini sürdüren şirketlerin başarısı takdirle karşılandı.

İTSO’nun ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene iş dünyasının temsilcileri ile Saadet Partisi Hatay Milletvekili Doç. Dr. Necmettin Çalışkan katıldı. Programda, Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşları arasına giren Hataylı firmaların kent ekonomisine sunduğu katkılar vurgulandı.

Aksu Piliç adına verilen plaketi teslim alan Milletvekili Çalışkan, deprem sonrası yaşanan tüm zorluklara rağmen üretimden vazgeçmeyen sanayicilerin Hatay’ın yeniden ayağa kalkmasında önemli bir görev üstlendiğini belirtti.

Çalışkan, üretim yapan, istihdam sağlayan ve ihracata katkı sunan her işletmenin Hatay’ın geleceği için umut olduğunu ifade ederek sanayicilerin daha güçlü şekilde desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Programın düzenlenmesine katkı sunan İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz ve yönetimine teşekkür eden Çalışkan, Hatay’ın ekonomik kalkınmasının yatırım, üretim ve istihdamın artırılmasıyla mümkün olacağını kaydetti