Hataylı Akademisyenden 16 Belediye Başkanına Öneri

İskenderun Teknik Üniversitesi’nde görev yapan İnşaat Mühendisi Doç. Dr. Sıtkı Alper Özdemir, Hatay’daki 16 belediye başkanına yönelik önemli bir öneride bulundu. Özdemir, 31 Mart seçimlerinin ardından artık iş zamanı geldiğini belirtti. Hatırlatma yaparak, Hatay’ın büyükşehir ve 15 ilçe belediye başkanlarının seçildiğini hatırlatan Özdemir, şimdi her alandaki planlamaları 5 yıla göre yapmaları gerektiğini vurguladı. İşte Özdemir’in […]

İskenderun Teknik Üniversitesi’nde görev yapan İnşaat Mühendisi Doç. Dr. Sıtkı Alper Özdemir, Hatay’daki 16 belediye başkanına yönelik önemli bir öneride bulundu. Özdemir, 31 Mart seçimlerinin ardından artık iş zamanı geldiğini belirtti.

Hatırlatma yaparak, Hatay’ın büyükşehir ve 15 ilçe belediye başkanlarının seçildiğini hatırlatan Özdemir, şimdi her alandaki planlamaları 5 yıla göre yapmaları gerektiğini vurguladı. İşte Özdemir’in görüş ve önerileri:

Seçim sürecinde belediye başkanlarının ortak ve net söylemlerinin Hatay’ın acil eyleme geçme zamanının geldiğini vurguladığını belirten Özdemir, depremin izlerinin silinmesi, şehirlerin modernleştirilmesi, altyapı ve ulaşım gibi önemli konuların öne çıktığını ifade etti. Bu noktada, belediye başkanlarına çağrıda bulunan Özdemir, belediyelerin 5 yıllık gelirini, gider kalemlerini, vaat ettikleri projelerin finansmanını, teknik ekibini ve iş programlarını paylaşmalarını istedi.

Sonuç olarak, Özdemir, belediye başkanlarına Hatay’ın ve Hataylıların kaybedecek vaktinin olmadığını hatırlatarak, 5 yıllık bir planlama yapmaları gerektiğini vurguladı. – Adil Yeşildağ-

Exit mobile version