Hataylı genç KPSS çıkışı ikinci şoku yaşadı

Hatay’da KPSS’den çıkarak evine giden Abdülhamit Güngör, kullandığı otomobilin tekerinin yerinden çıkması sonucu kaza yaptı. Güngör ve kardeşi kazayı yara almadan atlattı.

Kaza, Reyhanlı ilçesi stadyum mevkisinde meydana geldi. Abdülhamit Güngör’ün kullandığı Hyundai Accent marka otomobilin seyir halindeyken tekeri yerinden çıktı. Kontrolden çıkan araçta maddi hasar oluştu.

KPSS Lisans oturumuna katıldıktan sonra kardeşiyle birlikte evine dönen Güngör, kazayı yara almadan atlattı. Aracın tekerini yeniden yerine takan Güngör, sanayiye doğru kontrollü şekilde yoluna devam etti.

Yaşadığı talihsizliği anlatan Güngör, “KPSS’ye girdik. Sınav çıkışında kardeşimle birlikte ilerlerken aracın tekeri koptu. Pazar günü olduğu için ustam da gelemedi, sanayiye doğru gidiyorum. Şükürler olsun, canımızda bir şey yok. KPSS zaten zordu ve moralimiz bozulmuştu. Bir de böyle bir kaza yaşadık. Sıkıntılı bir gün oldu.” dedi.

Mobil sürümden çık