Hataylı iş insanı İSTE’ye Elektroteknik Laboratuvarı kazandırdı

İskenderunlu iş insanı Recep Atakaş, ilçenin yüksek öğretim kurumu İskenderun Teknik Üniversitesi'ne ELEKTROTEKNİK LABORATUVAR yaptırdı.

İskenderun Teknik Üniversitesi’nde önceki günkü törende Hayırsever ve eğitim sever iş insanı Recep Atakaş’ın katkılarıyla hazırlanan Elektroteknik Laboratuvarı’nın açılışı gerçekleşti. Açılışa İSTE Rektörü Tolga Depci, HMKÜ Rektörü Veysel Eren, Rektör Yardımcısı Suha Orçun Mert ve Rektör Yardımcısı Meltem Eken katıldı.

İSTE ’ye kazandırılan yeni laboratuvar Gemi Adamları ve Kılavuz Kaptanlar Eğitim ve Sınav Yönergesinde istenen özelliklerin tamamını karşılıyor. İSTE Rektörü Prof.Dr. Tolga Depçi törende yaptığı Her zaman üniversitenin yanında olan hayırsever iş insanı Recep Atakaş Bey’e teşekkürlerini sunarak başladığı konuşmasında özetle şöyle dedi:
“Atölye ve laboratuvar imkanlarımızı depremden sonrada durmadan geliştirmeye devam ediyoruz. Bu laboratuvar yetiştirdiğimiz denizcilerimizin uygulamalı eğitimleri için çok önemli. Açılışı kardeş üniversitemizin değerli Rektörü Veysel Eren ile yapmış olmakta memnuniyet verici. İki kardeş üniversite olarak her zaman birlikte hareket etmeye devam edeceğiz.” – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version