Milli Eğitim Bakanlığı tarafından hayata geçirilen “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında düzenlenen ilkokullar arası 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şiir Okuma Yarışması’nda Hatay birincisi olan Cemalettin Tınaztepe İlkokulu öğrencisi, başarısını Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen ile paylaştı.
Minik şair, müdürlük makamında
Hatay genelinde düzenlenen yarışmada birincilik elde eden öğrenci, okul idaresi ve öğretmenleri eşliğinde Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen’i makamında ziyaret etti. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Müdür Tecimen, öğrenciyi tebrik ederek başarısının hem ailesi hem de okulu için büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurguladı.
“Dilimizin zenginliği, geleceğimizin teminatı”
Ziyarette konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, öğrencinin şiir okuma konusundaki yeteneğine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: “Bu anlamlı başarıdan dolayı öğrencimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi, okul yöneticilerimizi yürekten kutluyorum. Dilimizin zenginliğini çocuklarımızın sesinden dinlemek, bizlere hem umut hem de gurur veriyor. Kültürel değerlerimizin genç nesillere aktarılmasında böyle projelerin katkısı çok büyük.”