“Hataylı Okul Türk Zeka Vakfı Yarışmasında Başarı Kazandı”

Türk Zeka Vakfı’nın Türkiye genelinde yüzbinlerce 5 ve 6. sınıf öğrencisi arasında düzenlediği “Siber Zeka Bilgi Yarışması”nda Hataylı bir öğrenci ve okul dereceye girdi. Türkiye genelinde A-Plus kategorisinde başarı elde eden Defne-Sümerler Ortaokulu, öğrencisi Emir Oflazoğlu’nun %30’luk dilime girmesiyle ödüllendirildi. Türk Zeka Vakfı tarafından düzenlenen “Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası”nda Hatay’ın Defne ilçesinde bulunan Sümerler […]

Türk Zeka Vakfı’nın Türkiye genelinde yüzbinlerce 5 ve 6. sınıf öğrencisi arasında düzenlediği “Siber Zeka Bilgi Yarışması”nda Hataylı bir öğrenci ve okul dereceye girdi. Türkiye genelinde A-Plus kategorisinde başarı elde eden Defne-Sümerler Ortaokulu, öğrencisi Emir Oflazoğlu’nun %30’luk dilime girmesiyle ödüllendirildi.

Türk Zeka Vakfı tarafından düzenlenen “Okullar Arası Zeka Oyunları Şampiyonası”nda Hatay’ın Defne ilçesinde bulunan Sümerler Ortaokulu, A-Plus kategorisinde başarı elde ederek bir üst tura yükseldi. Bu okuldan Emir Oflazoğlu ise Zeka Oyunları İl Finalleri’nde gösterdiği başarıyla %30’luk dilime girmeyi başardı ve Türk Zeka Vakfı tarafından teşekkür belgesi ile ödüllendirildi.

Sümerler Ortaokulu’nun Türkiye genelinde başarıya taşıdığı ekibin şu öğrencileri bulunuyor: Cemre Su Sezen, Emir Oflazoğlu, Kavin Bolat, Mahir Bugay, Ahmet Barış, Ozan Tuğ, Asif Harnuboğlu, Ahmet Barış Sunmakoğlu. Başarıda rehberlik ve matematik öğretmenlerinin katkısı büyük oldu.

Ayrıca, %30’luk dilime giren Emir Oflazoğlu’nun aynı zamanda okul öğretmen ve idarecisi Nurcan Oflazoğlu ile Bülent Oflazoğlu’nun oğlu olduğu belirlendi. Sümerler Ortaokulu Müdürü Ercan Yücel, Emir Oflazoğlu’na Türk Zeka Vakfı tarafından gönderilen başarı belgesini takdim ederken, diğer öğrenci ve öğretmenleri de tebrik ederek gururlandıklarını belirtti. – Adil Yeşildağ-

Exit mobile version