“Hataylı Yüzücüden Altın Madalya Zaferi”

Hatay’ın gururu, milli yüzücü Kamil Köseoğlu, hafta sonunda katıldığı açık deniz 5 km yarışında büyük bir başarıya imza attı. 65 yaş üzeri Masterler kategorisinde yarışan Köseoğlu, İstanbul’da düzenlenen 6. Büyükçekmece Açık Deniz Yüzme Şampiyonası’nda 65-69 yaş kategorisinde birinciliği elde ederek altın madalya kazandı. 13 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşen yarışta, zorlu rakiplerini geride bırakarak birinci olan […]

Hatay’ın gururu, milli yüzücü Kamil Köseoğlu, hafta sonunda katıldığı açık deniz 5 km yarışında büyük bir başarıya imza attı. 65 yaş üzeri Masterler kategorisinde yarışan Köseoğlu, İstanbul’da düzenlenen 6. Büyükçekmece Açık Deniz Yüzme Şampiyonası’nda 65-69 yaş kategorisinde birinciliği elde ederek altın madalya kazandı.

13 Temmuz Cumartesi günü gerçekleşen yarışta, zorlu rakiplerini geride bırakarak birinci olan Köseoğlu, elde ettiği bu büyük başarıyla Hatay halkını gururlandırdı. Madalyasını tüm Hatay halkına ithaf eden Kamil Köseoğlu, mutluluğunu şu sözlerle paylaştı:

“Bu madalyamı sesimizin duyulması adına tüm Hatay halkına hediye ediyorum. Ölenlerimize rahmet, hayatta kalanlara sabır diliyorum. Hatay seni seviyorum.”

Köseoğlu’nun bu önemli başarısı, hem Hatay’ın hem de Türkiye’nin spor camiasında büyük yankı uyandırdı. 65 yaşında olmasına rağmen gösterdiği azim ve performansla gençlere de örnek olan Kamil Köseoğlu, başarılarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. – Mehmet Durmaz-

Exit mobile version