Hatayspor Aşkıyla,

Sokak Ortasında… Benimle Evlenir misin? Antakyalı bir genç, sokak ortasında, Hatayspor bayraklarının sallandığı, Bordo-Beyaz tezahüratlarının yapıldığı, karnaval havasındaki bir ortamda kız arkadaşına evlilik teklifi etti. Hafta sonunda Antakya’da, Vali Ürgen Parkı’nda, Hatayspor aşkıyla bir evlilik teklifi gerçekleşti. “Aşkımız Armaya”da tezahüratlar, bu kez mutluluk için yapıldı. “Aşkımız Armaya” üyesi Mertkan Cerrah, sevdiği kız arkadaşı Gaye Yurtsever’e, […]

Sokak Ortasında…

Benimle Evlenir misin?

Antakyalı bir genç, sokak ortasında, Hatayspor bayraklarının sallandığı, Bordo-Beyaz tezahüratlarının yapıldığı, karnaval havasındaki bir ortamda kız arkadaşına evlilik teklifi etti.

Hafta sonunda Antakya’da, Vali Ürgen Parkı’nda, Hatayspor aşkıyla bir evlilik teklifi gerçekleşti. “Aşkımız Armaya”da tezahüratlar, bu kez mutluluk için yapıldı.

“Aşkımız Armaya” üyesi Mertkan Cerrah, sevdiği kız arkadaşı Gaye Yurtsever’e, muhteşem bir taraftar şov eşliğinde evlilik teklifi yaptı.

Evlilik teklifi karşısında heyecanlanan ve gözleri dolan genç kız, Gaye Yurtsever’in “Evet” demesi sonrasında, “Aşkımız Armaya Gurubu”nun Bordo-Beyazlı taraftarları,  ellerinde Hatayspor bayrakları, başlarında Hatayspor şapkaları, boyunlarında atkı ve “Bordo-Beyaz Hatayspor Şampiyon” tezahüratlarıyla, 15 Temmuz Milli İrade Parkı’nı inlettiler.

ANTAKYA, “Gaye Yurtsever-Mertkan Cerrah’a, girişimlerini mutlu sonla noktalamaları dileğiyle, ailelerini kutlarken, bu güzel ortamı sağlayan “Aşkımız Armaya” Hatayspor taraftar grubunun vefalı kahramanlarına da,  hedefleri olan Hatayspor’un Avrupa kupalarına gitmesi dilek ve heyecanlarına katılır.

-Cemil Yıldız-

Exit mobile version