Hatayspor Bileğinin Hakkıyla

İstanbul’da gerçekleşen Hatayspor Reklam Sponsorları Toplantısı’nda konuşan Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Başkanı Oğuz Tongsir, “Hatayspor, bileğinin hakkıyla Süper Lig’e yükseldi” derken, Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş ise “Asansör Takım” olmayacaklarının altını özenle çizdi. Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), Süper Lig’in yeni ekibi Hatayspor için Reklam Sponsorları Toplantısı düzenledi. Etkinlik, dün sabah İstanbul’da gerçekleşirken, beklenen […]

İstanbul’da gerçekleşen Hatayspor Reklam Sponsorları Toplantısı’nda konuşan Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Başkanı Oğuz Tongsir, “Hatayspor, bileğinin hakkıyla Süper Lig’e yükseldi” derken, Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş ise “Asansör Takım” olmayacaklarının altını özenle çizdi.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD), Süper Lig’in yeni ekibi Hatayspor için Reklam Sponsorları Toplantısı düzenledi. Etkinlik, dün sabah İstanbul’da gerçekleşirken, beklenen mesaj, Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş’tan geldi. “Herkes ‘Asansör takım olacak mı’ diye konuşuyor, ama biz hiç asansöre binmedik. Dizlerimizin üzerinde buralara geldik ve dizlerimiz nasır tuttu.”
-GENİŞ KATILIM-
Türkiye Spor Yazarları Derneği Başkanı Oğuz Tongsir ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya; Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı ve Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş, Hatayspor adına Başkan Vekili Aydın Toksöz, Basın Sözcüsü Rahmi Vardı, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Temsilcisi İbrahim Edhem Sunar, Altyapı Sorumluları Mehmet Savaş, Doğan Samsun, Denetleme Kurulu Başkanı Mithat Baklacı, Zafer İnşaat adına Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Seyfittinoğlu, Portal Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şentürk, TSYD temsilcileri ve spor yazarları katıldı.
-BİLEĞİNİN HAKKIYLA-
Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Başkanı Oğuz Tongsir, düzenlenen toplantıda yaptığı açıklamada, “Süper Lig’in yeni takımı Hatayspor’u ve Hataylı dostları ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. 1967 yılında kurulmuş olan bir kulüp ve 53 sene sonra Süper Lig’e terfi etti. Hatay, Türkiye’de sempati toplayan ve hoşgörünün çokça var olduğu bir ilimiz. Geçen sene hiçbir maçını kaçırmadığım Hatayspor, bileğinin hakkıyla Süper Lig’e yükseldi. Dileğimiz, bu sene de iyi skorları alsın ve şehir olarak topladığı sempatiyi takım olarak da toplasın. Hatayspor’un sponsorları da burada. Onlara da verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
-HEDEF-
Onursal Başkan ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş ve Yönetim Kurulu üyeleri, Türkiye Spor Yazarları Derneği binasında basın mensuplarıyla bir araya gelirken, düzenlenen toplantıda, Atakaş Hatayspor’un reklam sponsorları ve iş ortakları hakkında basın mensuplarına bilgi de verildi.
Buradaki konuşmasında, “Herkes ‘Asansör takım olacak mı’ diye konuşuyor, ama biz hiç asansöre binmedik. Dizlerimizin üzerinde buralara geldik ve dizlerimiz nasır tuttu” tespitinde bulunan Savaş, “Hatayspor, lige lezzet katacak. En güzeli de ahenk katacak” dedi. -Cemil Yıldız-

Exit mobile version