Hatayspor, Boupendza Transferinden

4,2 Milyon Euro Aldı Hatayspor’un, sezon başında Katar ekibi Al Arabi’ye 5 Milyon Dolara sattığı açıklanan Aaron Boupendza transferinden, Kulüp kasasına 4 Milyon 250 Bin Dolar girdi. Hatayspor Kulübü Onursal Başkanı Lütfü Savaş’ın, önceki gün katıldığı bir radyo programında yaptığı açıklamasından özet mesajlar şöyle: -Aaron Boupendza’yı, eski Sportif Direktör Fatih Kavlak ile Gökhan Zan hocalarımız […]

4,2 Milyon Euro Aldı

Hatayspor’un, sezon başında Katar ekibi Al Arabi’ye 5 Milyon Dolara sattığı açıklanan Aaron Boupendza transferinden, Kulüp kasasına 4 Milyon 250 Bin Dolar girdi.

Hatayspor Kulübü Onursal Başkanı Lütfü Savaş’ın, önceki gün katıldığı bir radyo programında yaptığı açıklamasından özet mesajlar şöyle:

-Aaron Boupendza’yı, eski Sportif Direktör Fatih Kavlak ile Gökhan Zan hocalarımız buldu. Aaron Boupendza’ya, Rus ekibi 8,2 Milyon Euro verdi. Ancak futbolcumuz kabul etmeyince, transfer gerçekleşmedi. Sezon başında 5 Milyon Dolara anlaştık, ama kasamıza giren para 4 Milyon 250 Bin Dolar oldu.

-Boupendza, geçen sezon gol kralı olmadan önce, “Ya elimizde kalacaktı ya da star olacaktı! Star oldu.”

-Mame Diouf, çok kaliteli bir futbolcu. Sahada çok iyi kaptan. Dışarıda, içeride, her yerde, futbolcu arkadaşlarına çok iyi ağabeylik yapıyor. Onunla anlaşmak üzereyiz. Sözleşmesini 2 yıl uzatacağız.

-Ruben Ribeiro, yıldızlarımızdan. İsteklileri çok, ama bizde kalmasını isteyeceğiz.

-Kaleci Munir’in söyleşmesi, 2+1 yıllık. Yani, bizde gelecek sezon da kalabilecek. Anlaşırsak; Mame Diouf, Ruben Ribeiro ve Munir’in üçünü de kadroda tutmak istiyoruz.

-Gelecek sezonun kadrosunu oluştururken, tecrübeli yıldızlarla, dinamik ve yetenekli gençleri kaynaştırmak, buluşturmak istiyoruz. Bu projeye başladık. Hem gençler, hem tecrübeliler, her ikisine de ihtiyacımız var.

-Adekugbe, halen Kanada milli takımında. Çok güzel de bir gol attı. Haftaya gelecek. Formunun yükseleceğini bekliyoruz.

-Hatayspor taraftarlarına sözüm var. 3 yıl içinde Barcelona’yı getirtme sözü vermiştim. Eğer seneye Avrupa kupalarına gidersek, belki Barcelona rakibimiz olur. Olmasa da, özel maç oynayarak sözümüzü tutacağız. -Cemil Yıldız-

Exit mobile version