Hatayspor Coştu 3-0

Bordo-Beyazlılar, ilk yarı son maçında dün Balıkesirspor’u 3-0 yenerek şov yaptı. Bordo-Beyazlılar, henüz 1.dakika bile dolmadan Gökhan Karadeniz’in şık golü ile 1-0 öne geçti, ardından Selim ve Caner’in golleri ile ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. İkinci yarıda skor değişmedi ve Hatayspor, ilk yarı son haftasında 3 puanı 3 golle alırken, sezonun da en farklı galibiyetini […]

Bordo-Beyazlılar, ilk yarı son maçında dün Balıkesirspor’u 3-0 yenerek şov yaptı.
Bordo-Beyazlılar, henüz 1.dakika bile dolmadan Gökhan Karadeniz’in şık golü ile 1-0 öne geçti, ardından Selim ve Caner’in golleri ile ilk yarıyı 3-0 önde kapattı. İkinci yarıda skor değişmedi ve Hatayspor, ilk yarı son haftasında 3 puanı 3 golle alırken, sezonun da en farklı galibiyetini çok güzel bir oyunla elde etti.

HAKEMLER: Özgüç Türkalp*** Habip Tiryaki*** Gökhan Barcın***
HATAYSPOR: Akın*** Kubilay***Hamza***Selim***Gökhan*** Yılmaz***Mesut***Sadi***Yusuf***Murat***Caner***
BALIKESİRSPOR: Vukovic*Nizamettin*Muhammed**Sedat**Okan**Oğuz**Osamuano**Tomislav**Bülent**Cuma**

Hatayspor, ilk yarı son maçında, güçlü rakibi Balıkesirspor önünde, 3 güzel golle ve muhteşem bir oyun sonunda 3 puanın sahibi oldu.
Hatırı sayılır sayıdaki taraftar desteğiyle sahaya çıkan Hatayspor, henüz 1.dakika bile dolmadan öne geçti. Henüz 45.saniyede, Gökhan Karadeniz, rakip ceza yayı üzerinden sol ayakla topu yerden kaleye gönderdi. Top, köşeden ağlara gitti, 1-0.
Hatayspor, öne geçmenin morali ile oyuna iyi bir başlangıç yaparken, 11.dakikada 2.gol geldi. Bu dakikada Murat kaleye gönderdi, top kaleciden sekti, topu önünde bulan Selim plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi, 2-0. Hatayspor 2-0 öne geçtikten sonra, konuk ekip oyuna ağırlık koymaya, gol aramaya başladı. Sağlı sollu ataklar, korner atışları ile kısa süreli Hatayspor kalesini abluka altına alan Balıkesirspor’a gol izni vermeyen Hatayspor, 31.dakikada mutlak golden oldu. Bu dakikada Murat sağdan ortaladı, uygun pozisyonda olmalarına rağmen, önce Hamza sonra Caner, kale sahasındaki topa dokunamadı.
Maçta 37.dakika oynanırken, Hatayspor 3 golüne kavuştu. Bu dakikada Gökhan’ın pasında, Caner ceza çizgisi üzerinden topa öylesine düzgün bir vuruş yaptı ki, meşin yuvarlak köşeden ağlara gitti, 3-0. Devreyi Hatayspor 3-0 önde kapattı.
İkinci yarıda konu ekibin gol çabaları vardı. Ancak Hatayspor kalecisi ve defansı buna izin vermedi. Maçta sonlara doğru, Hatayspor’da Sadi yerine Soner, Selim’in yerine de Hamido girdi. Maçı Hatayspor 3-0 kazanırken, Bordo-Beyazlı ekip, özellikle ilk yarıdaki muhteşem oyunu ile 3 puanın sahibi oldu ve Lig’de de devreyi 29 puanla tamamladı. -Cemil Yıldız-

 

Exit mobile version