Hatayspor Evinde Hezimete Uğradı  0-4

Bordo-Beyazlılar son yılların en kötü oyunu ile evinde Kayserispor’a 4-0 yenildi. Stat: Yeni Hatay Hakemler: Çağdaş Altay, Deniz Caner Özaral, Furkan Ürün Atakaş Hatayspor: Erce Kardeşler, Sadık Baş, Adekugbe, Ribeiro, Burak Yılmaz, Burak Öksüz, Boudjemaa, Onur Ergün, El Kaabi, Lobjanidze, Louis Yukatel Kayserispor: Bilal Beyazıt, Onur Bulut, Carole, Cardoso, Kolovetsios, Arif Kocaman, Ramazan Civelek, Mensah, […]

Bordo-Beyazlılar son yılların en kötü oyunu ile evinde Kayserispor’a 4-0 yenildi.

Stat: Yeni Hatay

Hakemler: Çağdaş Altay, Deniz Caner Özaral, Furkan Ürün

Atakaş Hatayspor: Erce Kardeşler, Sadık Baş, Adekugbe, Ribeiro, Burak Yılmaz, Burak Öksüz, Boudjemaa, Onur Ergün, El Kaabi, Lobjanidze, Louis

Yukatel Kayserispor: Bilal Beyazıt, Onur Bulut, Carole, Cardoso, Kolovetsios, Arif Kocaman, Ramazan Civelek, Mensah, İlhan Parlak, Campanharo, Thiam

Hatayspor evinde 4-0 mağlup oldu. Bordo-Beyazlılar son yılların en ağır yenilgisini dün evinde Kayserispor önünde gördü.

Oyuna Hatayspor başladı. Henüz 1.dakikada  Hatayspor kalesinde gördüğü şok golle moralmen oyuna kötü başladı. 1.dakikada Hatayspor atağında hatalı pas ile Kayserispor Hatayspor kalesine geldi. Tehlike korner ile önlendi. Korner atışında top Hatayspor defans oyuncusunun eline çarpınca hakem ‘VAR’ uyarısı ile penaltı noktasını gösterdi. Mensah atışı gole çevirdi  0-1.

4 dakika sonra Hatayspor atağında El Kaabi indirdi, Louis vuramadı. 8.dakikada Ribeiro sağdan ortaladı, Onur’un kafa vuruşu etkisizdi. 24.dakikada Kayserispor’un atağı sağdan gelişti. Yapılan ortada Recep kafa ile topu kornere attı. 28.dakikada Ribeiro ile Burak Öksüz inanılmaz hata ile top kaptırdı. Kayserispor 4 kişi ile atağa kalktı. Hatayspor defansını 2 kişi ile yakaladı. Kaleci Erce, Thiam’ın ayağına yatarak golü önledi.

29.dakikada Ribeiro 28 metreden sert vurdu, top az farkla auta çıktı.

31.dakikada Saba Lobjanidze inanılmaz bir gol kaçırdı. 4 dakika sonra bu kez El Kaabi şahsi çabasıyla rakibinden topu söktü, kaleciyle karşı karşıya kaldı. İnanılmaz şekilde mutlak golü kaçırdı. 44.dakikada Kayseri atağı soldan gelişti. Yerden yapılan ortada, Cardoso dokundu ve topu ağlara gönderdi 0-2.

Devreyi Hatayspor 2-0 yenik kapattı.

Hatayspor 2.yarıya Adekugbe ile Onur’un yerine Kaan ile Rayane Aabid’i oyuna alarak başladı. 60. dakikada da Hatayspor’da Mehdi, Sadık , Louis çıktı.Yerlerine Falette, Kevin Soni ile Varda girdi.1 dakika sonra Hatayspor korner kullandı. Kevin Soni’nin kafa şutunu Kaleci Bilal önledi. 67.dakikada yine Kevin Soni’nin şutunda top az farkla auta çıktı. 71. dakikada Saba Lobjanizde uygun pozisyonda atamadı. 72.dakikada Kevin Soni sakatlandı, oyuna devam edemedi. Hatayspor 5 oyuncu değişikliği yaptığı için sahada 10 kişi kaldı. 87.dakikada Kayserispor 3-0 öne geçti. Bertolacci’nin golüyle Kayserispor 89. dakikada Falette, rakibini ceza sahasına indirdi. Kırmızı kart gördü. Hakemin verdiği penaltıyı Gavranovic gole çevirdi 0-4. Maçta bu skorla Hatayspor’un 4-0 lık yenilgisiyle sonra erdi.

-Cemil Yıldız-

Exit mobile version