Hatayspor Evinde Yenilmez…

BEYAZ TV Spor Yorumcularının Hatayspor-Beşiktaş maçı tahmini: Beyaz TV spor kanalında “Derin Futbol” programı yorumcuları, 24 Ekim Pazartesi günkü Hatayspor-Beşiktaş maçı ile ilgili tahminde bulundu. Ertem Şener’in yönetimindeki Beyaz TV “Derin Futbol” programına katılan yorumcu Rasim Kütahyalı, “Hatayspor yenerse, Volkan Hoca’ya künefesi benden” derken, Sinan Engin ise “Beşiktaş yenilirse de üzülmem. Volkan’ı sevdiğimden!” yorumu yaptı. […]

BEYAZ TV Spor Yorumcularının Hatayspor-Beşiktaş maçı tahmini:

Beyaz TV spor kanalında “Derin Futbol” programı yorumcuları, 24 Ekim Pazartesi günkü Hatayspor-Beşiktaş maçı ile ilgili tahminde bulundu.

Ertem Şener’in yönetimindeki Beyaz TV “Derin Futbol” programına katılan yorumcu Rasim Kütahyalı, “Hatayspor yenerse, Volkan Hoca’ya künefesi benden” derken, Sinan Engin ise “Beşiktaş yenilirse de üzülmem. Volkan’ı sevdiğimden!” yorumu yaptı.

 Programa katılan eski hakemlerden Ahmet Çakar ise “Hatayspor, evinde yenilmez” derken, Abdulkadir Durmaz da “Beşiktaş, Gazzel ile 1 kişi eksik! Beşiktaş, Hatay’da kazanamaz! Yenilse de yenemez, berabere kalır!” görüşünde.

Exit mobile version