Hatayspor Fenerbahçe ile karşılaşacak

Hatayspor evinde Fenerbahçe’yi konuk edecek. Ligde zirve mücadelesini sürdüren Fenerbahçe, Hatayspor’un ev sahipliğinde oynanacak bu önemli mücadeleye galibiyet parolasıyla çıkacak. Maçı Attilla Karaoğlan yönetecek. Ligde çıktığı 27 karşılaşmada 29 puan toplayan ve 16. sırada bulanan Hatayspor, rakip fileleri 32 kez havalandırırken, kalesinde 37 gol gördü. Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde üst sıralara çıkmak isteyen Hatay […]

Hatayspor evinde Fenerbahçe’yi konuk edecek. Ligde zirve mücadelesini sürdüren Fenerbahçe, Hatayspor’un ev sahipliğinde oynanacak bu önemli mücadeleye galibiyet parolasıyla çıkacak. Maçı Attilla Karaoğlan yönetecek.

Ligde çıktığı 27 karşılaşmada 29 puan toplayan ve 16. sırada bulanan Hatayspor, rakip fileleri 32 kez havalandırırken, kalesinde 37 gol gördü.

Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde üst sıralara çıkmak isteyen Hatay ekibi, seyircisi önünde Fenerbahçe karşısında galibiyet arayacak.

Ligin ilk devresinde iki takım arasında oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 4-2 kazanmıştı.

Sarı-lacivertli ekip ise, 22 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyetle topladığı 70 puanla ikinci sırada yer alıyor. Rakibi Hatayspor ise 6 galibiyet, 11 beraberlik ve 10 mağlubiyetle 16. sırada bulunuyor, 29 puan toplamış durumda.

Geçmişe baktığımızda, Fenerbahçe ile Hatayspor arasında gerçekleşen 7 karşılaşmanın 6’sını Fenerbahçe kazanırken, biri berabere sonuçlandı. Fenerbahçe rakip fileleri 17 kez havalandırırken, Hatayspor ise 4 gol kaydetmişti.

Fenerbahçe cephesinde Hatayspor maçı öncesinde bazı eksikler bulunuyor. Ganalı stoper Alexander Djiku, sarı kart cezası nedeniyle forma giyemeyecek durumda. Ayrıca, sakatlıkları devam eden Joshua King ve İrfan Can Kahveci de maçta yer alamayacaklar.

Kanarya ‘da 5 oyuncu kart sınırında

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Hatayspor karşısında galibiyet için sahaya çıkacaklarını belirtirken, takımdaki 5 oyuncunun sarı kart ceza sınırında olduğu da dikkat çekiyor. Michy Batshuayi, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Cengiz Ünder ve İsmail Yüksek, bu maçta sarı kart görmeleri halinde bir sonraki hafta oynanacak Pendikspor maçında forma giyemeyecekler.

Bu sezon deplasmanda çıktığı 13 maçta önemli bir performans sergileyen Fenerbahçe, rakiplerini mağlup ederek toplamda 37 puan topladı. Hatayspor’un ev sahipliğinde oynanacak olan maç, heyecan dolu dakikaları futbolseverlere sunacak. -AA-

Exit mobile version