Hatayspor, Giresun Maçına 2 İdmanla Hazırlandı

Bordo-Beyazlılar, Süper Lig’in 19. haftasında, deplasmanda oynayacakları Giresunspor maçının çalışmalarına Perşembe günkü idmanla başladı. Hatayspor, ligin ilk yarı son maçı öncesi, bugünkü Giresunspor maçına iki idman yaparak hazırlandı. Çarşamba günü evinde Konyaspor ile karşılaşan Bordo-Beyazlılarda, ertesi gün tesislerde, bir gün önceki maçta oynayanlar için yenileme, diğerleri için ise normal idman yapıldı. Osman Çalgın Tesisleri’nde, Teknik […]

Bordo-Beyazlılar, Süper Lig’in 19. haftasında, deplasmanda oynayacakları Giresunspor maçının çalışmalarına Perşembe günkü idmanla başladı.

Hatayspor, ligin ilk yarı son maçı öncesi, bugünkü Giresunspor maçına iki idman yaparak hazırlandı. Çarşamba günü evinde Konyaspor ile karşılaşan Bordo-Beyazlılarda, ertesi gün tesislerde, bir gün önceki maçta oynayanlar için yenileme, diğerleri için ise normal idman yapıldı.

Osman Çalgın Tesisleri’nde, Teknik Direktör Ömer Erdoğan yönetiminde yapılan ve yaklaşık 1 saat 25 dakika süren idmanda, dinamik ısınma ardından pas drili, dar alan çalışması, şut çalışması ve hava topu çalışması yapıldı.

Kafile, dün öğleden sonra yaptığı idmanla Giresunspor maçının çalışmalarını tamamladı ve özel bir uçakla Giresun’a hareket etti. -Cemil Yıldız-

Exit mobile version