Hatayspor-Göztepe maçı

91.dk’da ne dediler? Erdoğan: Önemli Galibiyet Maestro: 1 Puana Yakındık, Şanssızlık… Hatayspor-Göztepe maçı sonrası iki takımın teknik direktörü, maçı yorumladı. Bordo-Beyazlı ekibin teknik direktörü Ömer Erdoğan, önemli bir galibiyet aldıklarını kaydederek, “Biraz nefes aldık” dedi. Göztepe Teknik Direktörü Maestro da, “Maçta 1 puana çok yakındık, ancak şanssızdık” açıklaması yaptı. ERDOĞAN: ÖNEMLİ GALİBİYET Hatayspor Teknik Direktörü […]

91.dk’da ne dediler?

Erdoğan: Önemli Galibiyet

Maestro: 1 Puana Yakındık, Şanssızlık…

Hatayspor-Göztepe maçı sonrası iki takımın teknik direktörü, maçı yorumladı. Bordo-Beyazlı ekibin teknik direktörü Ömer Erdoğan, önemli bir galibiyet aldıklarını kaydederek, “Biraz nefes aldık” dedi. Göztepe Teknik Direktörü Maestro da, “Maçta 1 puana çok yakındık, ancak şanssızdık” açıklaması yaptı.

ERDOĞAN: ÖNEMLİ GALİBİYET

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, Göztepe’nin son 5 maçta ve Türkiye Kupası’nda oynadığı futbol ve aldığı galibiyetlerle çıkışta olan bir takım olduğunu bildiklerini, maçın zorlu geçeceğini bildiklerini, önlemlerini de ona göre aldıklarını söyledi ve şöyle devam etti:

“Analizlerimizde de, antrenmanlarımızda da buna yönelik çalışmalarımızı yaptık. Maalesef 2-0 iken, tam çalıştığımız, oyuncularımızı uyardığımız şekilde, Halil’in savunma arkası koşusunu iyi savunamadık. Ama onun dışında maçın geneline bakınca, ilk dakika çok domine oynayan bir Hatayspor vardı. Haklı bir 2-0’lık skor elde ettik. Devamında 3’ü, 4’ü bulabilirdik.”

Erdoğan, devre arasında oyuncularına, 2-0’lık skorun her zaman çok tehlikeli ve gol yenildiği zaman panik ortamı oluşabileceği konusunda uyardığını kaydetti. Oyuncuların, maçta galip gelmeyi çok istediklerini aktaran Erdoğan, şöyle konuştu:

“Son 15 dakika, biraz sıkıntılı bir süreç yaşadık. Direkten dönen topu vardı, Göztepe’nin. 1, 2 tane de karambolden verdiğimiz pozisyonlar vardı. Haklı bir galibiyet aldığımızı düşünüyorum. Hem savunma anlamında, hem hücum anlamında gerçekten çok doğru şeyleri yaptı oyuncularım. Oyuncularıma teşekkür ediyorum.

Çok önemli bir dönemde sorumluluklar aldılar. Bugün, önemli bir galibiyet alıp, biraz rahat bir nefes aldık. Önümüzde daha iyi bakacağımız bir ortam oluştu. Çünkü bugün alacağımız 3 puan, şuan bulunduğumuz yeri koruma anlamında da önemli. Aynı zamanda alt gruptan biraz uzaklaşmamız gerekiyordu. Çünkü son haftalara girerken, ister istemez çok farklı skorlar da oluşabilir ve hiç beklenmedik bir anda sıkıntılı bir sürece de girebilirdik. Onun için bugün 3 puanı alıp, dediğim gibi, önümüze daha rahat bir şekilde bakıp yine daha moralli, öz güvenli bir ortam yaratmak istiyorduk. Bu galibiyetle de inşallah bunu elde ederiz.”

MAESTRO: İLK YARI İSTEDİĞİMİZ GİBİ OYNAMADIK

Göztepe Teknik Direktörü Nestor El Maestro ise ilk yarı istedikleri gibi oynamadıklarını söyledi. İkinci yarı farklı bir sistemle sahada oldukları belirten Maestro, istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını aktardı. Sıra dışı bir gol yediklerinin altını çizen Maestro, “Maçı sonucuna bakacak olursanız, 1 puana çok yakındık, ama sahada bazı şanssızlıklar peşimizi bırakmadı” dedi. -Cemil Yıldız-

Exit mobile version