Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Manşet

Hatayspor için el ele

Vali Rahmi Doğan ile Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, dün birlikte, Hatayspor’a yardım kampanyası başlattı. Vali Rahmi Doğan, “Ben, Vali olarak değil, Rahmi Doğan olarak cebimden Hatayspor’a 5000 lira bağışlıyorum” derken, Hatay BŞB Başkanı Lütfü Savaş da, “Sayın Valimiz 5000 TL verdiğine göre, ben onu aşamam” dedi ve 5000 TL bağışla kampanyanın ilk fişeğini ateşleyen 2 isim oldu. Vali Doğan, “1 lira yardım eden de, 1000 lira yarım eden de bizim açımızdan aynı yerdedir” açıklaması yaptı.
-VALİ DOĞAN NE DEDİ?-
Vali Rahmi Doğan, Hatayspor’a yardım kampanyasını başlatırken, şunları söyledi:
“Hatayspor, hepimizin taktımı. 1 Milyon 600 bin kişiye mal olmuş bir takım. Süper Lig’e çıkmayı da hak etti. Hatayspor’a sahip çıkmak gerekiyor. Gün bugündür. Bu son virajda takımımıza, tüm şehrimizin desteğini bekliyoruz. Bizim gönlümüzde, gücü yettiğince 1 TL yardım yapan da 1.000 TL yardım yapan da aynı yerdedir. Hatayspor’un Süper Lig’e çıkması, şehrimizin sosyo-ekonomik hayatına da ciddi katkılar sağlayacaktır. Kampanyaya başlangıç olarak ilk desteği, şahsım adına 5.000TL bağış yaparak buradan başlatıyorum.”
-BAŞKAN SAVAŞ NE DEDİ?-
Hatayspor’a yardım kampanyasına ilişkin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın mesajı ise şu oldu:
“Sayın Valimize, bu kampanyayı başlatması dolayısıyla teşekkür ediyorum. Hatay, spordaki başarıları ile de kendinden söz ettiren bir şehir oldu. Özellikle futbolda büyük başarılara imza atıldı. 3 maç sonra, takımımızı Süper Lig’le tanıştırmak istiyoruz.
Hatayspor’un geçmiş yıllara ait borcu yok. Son üç maçın galibiyet primi, bazı futbolcularımızın transfer taksiti ile Başakşehir galibiyeti primleri duruyor. Burada bağışlarla toplanan miktarı, her gün 17.30’da kamuoyuyla paylaşacağız. Kampanyada toplanacak tutar ile hem Play-Off mücadelelerini yapacak sporcularımıza prim olarak verip motivasyonlarını yükseltmeyi, hem de gelecek yıl oynayacağımız Süper Lig için transfer bütçesinde kaynak olarak kullanacağız.”
HATAYSPORA BAĞIŞ İÇİN BANKA HESAP NO’SU.
QNB Finansbank-Antakya Çarşı Şubesi
Hesap No: İBAN: TR31 0011 1000 0000 0083 0026 56
Haber/Cemil Yıldız

DİĞER VİDEOLAR