Hatayspor İçin İSDEMİR Girişimi: Camia Tepkili

Hatayspor’da, İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. (İSDEMİR) ile ilgili tartışmalar gündemde. Kulübün mevcut yönetimi, ekonomik zorlukları aşmak için İSDEMİR’i devreye sokma fikrini ortaya attı. Ancak bu öneri, Hatayspor camiasından güçlü bir tepkiyle karşılandı. Hatayspor’un köklü tarihi ve kültürel değerleri vurgulanırken, İSDEMİR’in geçmişte İskenderun Demir Çelikspor olarak profesyonel ligde mücadele ettiği, ancak başarı sağlayamadığı hatırlatıldı. Son […]

Hatayspor’da, İskenderun Demir ve Çelik A.Ş. (İSDEMİR) ile ilgili tartışmalar gündemde. Kulübün mevcut yönetimi, ekonomik zorlukları aşmak için İSDEMİR’i devreye sokma fikrini ortaya attı. Ancak bu öneri, Hatayspor camiasından güçlü bir tepkiyle karşılandı.

Hatayspor’un köklü tarihi ve kültürel değerleri vurgulanırken, İSDEMİR’in geçmişte İskenderun Demir Çelikspor olarak profesyonel ligde mücadele ettiği, ancak başarı sağlayamadığı hatırlatıldı. Son yıllarda Hatayspor’un Süper Lig’de başarılı performans sergileyerek büyük kulüplere karşı önemli sonuçlar aldığı belirtildi.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk’ün bu girişimlere sessiz kaldığı veya destek verdiği iddiaları gündemde. Özellikle 28 Haziran’da yapılacak olan kulüp kongresinde yeni üye kayıtlarıyla ilgili yoğun bir hareketlilik yaşandığı ve bu kayıtların İSDEMİR ile ilişkilendirildiği ifade edildi.

Hatayspor taraftarları, kulübünün İSDEMİR’e devredilmesine karşı çıkarak, bu tür bir adımın kabul edilemeyeceğini vurguladı. Kulübün zor zamanlarda nasıl ayakta kaldığına ve şu anda nasıl güçlü bir şekilde yoluna devam ettiğine dikkat çekildi. -Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version