Hatayspor idman sahası değişti

Yaklaşık 1,5 sezondan beri Mersin Erdemli’de çalışma yapan Hatayspor’da son günkü idman çok uzak ve farklı bir mekanda gerçekleşti. Bordo-beyazlılar, Pazartesi günü Mersin Macit Özcan Spor Kompleksi’nde çalıştı. Daha önce Mersin-Erdemli’de atış poligonunda çalışan Hatayspor’un idman alanı, Yenişehir ilçesine evrildi. Bordo-beyazlıların çalıştığı yeni tesis, Yenişehir’deki Macit Özcan Spor Kompleksi ile Erdemli arasında 100 km mesafe […]

Yaklaşık 1,5 sezondan beri Mersin Erdemli’de çalışma yapan Hatayspor’da son günkü idman çok uzak ve farklı bir mekanda gerçekleşti. Bordo-beyazlılar, Pazartesi günü Mersin Macit Özcan Spor Kompleksi’nde çalıştı.

Daha önce Mersin-Erdemli’de atış poligonunda çalışan Hatayspor’un idman alanı, Yenişehir ilçesine evrildi. Bordo-beyazlıların çalıştığı yeni tesis, Yenişehir’deki Macit Özcan Spor Kompleksi ile Erdemli arasında 100 km mesafe bulunuyor ve araçla 1 saat 45 dakikalık bir ulaşım süresi gerektiriyor. Bu durum, Hatayspor futbolcuları için hem zaman kaybına hem de yorgunluğa neden oluyor.

Exit mobile version