Hatayspor işi sıkı aldı

Bordo-beyazlılar, Trabzonspor maçında ligdeki ilk galibiyet peşinde olacak. Hatayspor, Süper Lig’in 8. haftasında sezonun ilk galibiyetini elde etmek için sahaya çıkacak. Cumartesi günü Mersin’de Trabzonspor’u konuk edecek olan Hatayspor, bu maçtan 3 puan bekliyor. Teknik direktör Rıza Çalımbay, milli ara nedeniyle futbolcularıyla daha fazla çalışma imkanı bulurken, futbolcular da 3 günlük dinlenmenin ardından 3 gün […]

Bordo-beyazlılar, Trabzonspor maçında ligdeki ilk galibiyet peşinde olacak.

Hatayspor, Süper Lig’in 8. haftasında sezonun ilk galibiyetini elde etmek için sahaya çıkacak. Cumartesi günü Mersin’de Trabzonspor’u konuk edecek olan Hatayspor, bu maçtan 3 puan bekliyor.

Teknik direktör Rıza Çalımbay, milli ara nedeniyle futbolcularıyla daha fazla çalışma imkanı bulurken, futbolcular da 3 günlük dinlenmenin ardından 3 gün süreyle günde çift idmanla fizik kondisyon eksikliğini gidermeye çalıştı. Üst üste yapılan çift kale taktik maçları ile de Trabzonspor maçının taktiği belirlenmeye çalışıldı.

Hatayspor’un, Cumartesi günkü maçın taktik provasını bugün yapması bekleniyor. Takım, taraftar desteğiyle birlikte sahadan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor.

Exit mobile version