Hatayspor İyi Başladı, Kötü Bitirdi

Bordo – Beyazlılar 1-0 öne geçtikleri Gaziantep deplasmanında tamamı hatalar sonucu yediği 4 golle sahadan hezimet yenilgi ile ayrıldı. Stat: Kalyon Hakemler: Tugay Kaan Numanoğlu, Murat Ergin Gözütok, Gökhan Barcın Gaziantep FK: Günay Güvenç, Djilobodji, Furkan Soyalp, Jevtovic, Halil İbrahim Pehlivan, Ertuğrul Ersoy, Mustafa Eskihellaç, Figueiredo, Ömürcan Artan, Maxim, Markovic Atakaş Hatayspor: Erce Kardeşler, Musa […]

Bordo – Beyazlılar 1-0 öne geçtikleri Gaziantep deplasmanında tamamı hatalar sonucu yediği 4 golle sahadan hezimet yenilgi ile ayrıldı.

Stat: Kalyon

Hakemler: Tugay Kaan Numanoğlu,

Murat Ergin Gözütok, Gökhan Barcın

Gaziantep FK: Günay Güvenç, Djilobodji, Furkan Soyalp, Jevtovic, Halil İbrahim Pehlivan, Ertuğrul Ersoy, Mustafa Eskihellaç, Figueiredo, Ömürcan Artan, Maxim, Markovic

Atakaş Hatayspor: Erce Kardeşler, Musa Çağıran, Ribeiro, Boudjemaa, Lobjanidze, Kamil Ahmet Çörekçi, Recep Burak Yılmaz, Adekugbe, El-Kaabi, Burak Bekaroğlu, Bertuğ Özgür Yıldırım

Hatayspor, Gaziantep deplasmanında iyi başladı, çok kötü bitirdi.

Maçta ilk tehlikeyi, Hatayspor kalesi yaşadı. 9.dakikada Markovic’in pasında, Halil İbrahim sol çaprazdan, altıpasın köşesinden topu dışarı attı. 23.dakikada Maxim’in ara pasında J.Figueiredo topu vuracağı sırada, Kaleci Erce, sakatlanma pahasına mutlak bir golü önledi. Bu arada Erce de kısa süren bir sakatlık geçirdi. 28.dakikada Bertuğ, ikili mücadelede rakibinden topu kaptı, topu, kaleye şut-orta karışımı gönderdi. Top, auta çıktı. 29.dakikada, Adekugbe’nin ortasında El Kaabi topa iyi vuramadı. 28.dakikada Hatayspor’un golü geldi. Adekugbe, soldan ortaladı. Geriden gelen El Kaabi altıpasta plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi, 0-1.

Golden sonra ev sahibi ekibin beraberlik çabaları vardı. 38. Dakikada, Gaziantep, skorda dengeyi sağlayan golü buldu. Bu dakikada ev sahibi ekibin atağı soldan gelişti. Defansın uzaklaştıramadığı topu M.Jevtovic, plase bir vuruşla topu Hatayspor ağlarına gönderdi, 1-1. Maçın 42. Dakikasında, Gaziantep, Hatayspor kalesine tehlikeli geldi. Defansına yardıma gelen El Kaabi, kritik bir müdahale ile kalesini golden korudu. 45+2. dakikada sağdan gelişen Gaziantep atağında yapılan ortaya Furkan’ın kafa vuruşunda, top, az farkla auta çıktı. İlk yarı, 1-1 sona erdi.

49.dakikada Bertuğ’un vuruşyunu kaleci kornere attı. Kornerden gelen topa, Burak’ın kafasından top az farkla auta çıktı. 55 dakikada Adekugbe ortaladı El Kaabi iyi vuramadı. 67. dakikada Gaziantep 2-1 öne geçti. Sağdan yapılan ortada Lazar Markovic, güzel bir kafa şutuyla topu Hatayspor ağlarına gönderdi 2-1.

Golden sonra Hatayspor’da 4 değişiklik oldu. Adekugbe, Mehdi, Saba ile Ruben Ribeiro çıktı. Yerlerine Jeremy , R.Aabid, Kaan ile Ze Luis girdi.

65.dakikada Bertuğ kaleciyi de geçti. Ancak pozisyonunu kaybetti. 77.dakikada

Gaziantepspor atağında ara pasında Hatayspor defansının arkasına sarkan Lazar Markovic, skoru 3-1’e getiren golü attı.

81. dakikada Musa yerini Onur’a bıraktı. 88.dakikada Hatayspor defansının arkasına sarkan

Merkel, 4 Hataysporlunun arasından topu ağlara göndererek skoru 4-1 yaptı.

90+6. dakikada Burak Yılmaz altıpasta bomboş pozisyonda topu auta attı ve Hatayspor hakemin bitiş düdüğüyle birlikte Gaziantep’ten hiç de beklemediği 4-1’lik yenilgi ile ayrıldı.

-Cemil Yıldız-

Exit mobile version