Hatayspor Karagümrük maçına hazır

Ligin 24.haftasında bugün Karagümrük ile karşılaşacak olan Hatayspor bu maçın hazırlıklarını tamamladı Bordo-beyazlılar, Çarşamba günü Silifke Şehir Stadyumu’nda yaptığı antrenmanla Trendyol Süper Lig’in 24. Haftasında, Mersin Stadyumu’nda oynayacağı Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde yapılan ve 1 saat 15 dakika süren Çarşamba günkü antrenmanda pas drili, taktik ve dar alan çalışması […]

Ligin 24.haftasında bugün Karagümrük ile karşılaşacak olan Hatayspor bu maçın hazırlıklarını tamamladı Bordo-beyazlılar, Çarşamba günü Silifke Şehir Stadyumu’nda yaptığı antrenmanla Trendyol Süper Lig’in 24. Haftasında, Mersin Stadyumu’nda oynayacağı Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Volkan Demirel yönetiminde yapılan ve 1 saat 15 dakika süren Çarşamba günkü antrenmanda pas drili, taktik ve dar alan çalışması yapıldı.

Önceki günkü idmanda ayrıca futbolcular duran ve hareketli toplarla şut egzersizi de yaptı

Bordo-beyazlı ekip, bugünkü maç için son olarak dün de çalıştı. Dünkü çalışma maçın oynanacağı  Mersin Stadyumu’nda gerçekleşti ve kısa sürdü. Futbolcular dünkü çalışma sonrası dinlenmeye çekildi. (AA)

Exit mobile version