Hatayspor Kupa Dışı

Hatayspor, sahasındaki bakım çalışmalarından dolayı Osmaniye’de oynanan Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü tur maçında, Siirt İl Özel İdare Spor’a 1-0 mağlup oldu ve kupadan elendi. Bordo-Beyazlılar, dün Amatör takım olan rakibi Siirt İl Özel İdaresispor’a 1-0 yenildi ve Ziraat Türkiye Kupası’na veda etti. İlk yarısı golsüz biten maçta, Hatayspor, her iki yarıda da 6-7 net gol […]

Hatayspor, sahasındaki bakım çalışmalarından dolayı Osmaniye’de oynanan Ziraat Türkiye Kupası 3’üncü tur maçında, Siirt İl Özel İdare Spor’a 1-0 mağlup oldu ve kupadan elendi.

Bordo-Beyazlılar, dün Amatör takım olan rakibi Siirt İl Özel İdaresispor’a
1-0 yenildi ve Ziraat Türkiye Kupası’na veda etti.
İlk yarısı golsüz biten maçta, Hatayspor, her iki yarıda da 6-7 net gol pozisyonu buldu, ama değerlendiremedi. BAL Ligi takımı olan Siirt İl Özel İdaresispor, maçın 86.dakikasında Mehmet Şirin Soydan’ın golü ile 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda, Hatayspor, 3 frikik ve 4 korner kullandı, ancak beraberliğl sağlayamadı.
Maçı kazanan Amatör Küme BAL Ligi Siirt ekibi tur atlarken, geçen yıl kupada İstanbul Başakşehir ve Galatasaray gibi Süper Lig takımlarını 4’er golle yenerek büyük sürpriz yapan Hatayspor, bu sezon 3. tur ilk maçında Ziraat Türkiye Kupası’na veda etti.
Hatayspor, dün 1-0 yenilerek elendiği maça şu onbirle çıktı:
Ömer Hamido, Soner, Fadıl, Joseph, Rayane,. Buğra, Hamza, Idır, Samed, Bokila
Haber/Cemil Yıldız

Exit mobile version