Hatayspor maçlarında …

Tribünlerin BOŞ olması kimseyi memnun etmiyor Taraftar Yönetimi Suçluyor, Ama… Hatayspor’un, bu sezon iç saha maçlarında istenilen ve arzulanan seyirci potansiyelini yakalayamamış olmasının yankıları sürerken, sosyal medya hesapları üzerinden görüş bildiren taraftarlara göre, bu tablonun sorumlusu yönetim. Taraftara göre, Yönetim, bilet fiyatlarını yüksek tutuyor. Yönetim Kurulu ise taraftarla karşı karşıya gelmeme, polemiğe girmeme adına, eleştiri […]

Tribünlerin BOŞ olması kimseyi memnun etmiyor

Taraftar Yönetimi Suçluyor, Ama…

Hatayspor’un, bu sezon iç saha maçlarında istenilen ve arzulanan seyirci potansiyelini yakalayamamış olmasının yankıları sürerken, sosyal medya hesapları üzerinden görüş bildiren taraftarlara göre, bu tablonun sorumlusu yönetim. Taraftara göre, Yönetim, bilet fiyatlarını yüksek tutuyor. Yönetim Kurulu ise taraftarla karşı karşıya gelmeme, polemiğe girmeme adına, eleştiri ve suçlamaları saygıyla karşılayıp, yanıt vermemeyi yeğliyor.

Ancak bu yaşananlar, tribünlerin boş olduğu, bu konuya el atmak gerektiği gerçeğini ortadan kaldırmıyor. Resmi verilere göre, Süper Lig’in 25.haftasında toplam 10 maç oynandı. 10 maçın 6’sında, tribünlerdeki seyirci sayısı Hatayspor’un üzerinde, 3 maçta ise seyirci sayısı Hatayspor maçının biraz altında kaldı.

Trabzonspor-Konyaspor maçında 37.976 biletli seyirci ile rekor kırılırken, İstanbul’daki M.Başakşehir-Gaziantep maçında ise 535 biletli seyirci vardı.

Geçen hafta, Süper Lig’deki maçlarda, tribünlerdeki biletli seyirci sayıları şöyle oldu:

Trabzonspor-Konyaspor: 37.976 Seyirci

Adana Demirspor-Beşiktaş: 26.512 Seyirci

Galatasaray-Kayserispor: 21.802 Seyirci

Giresunspor-Fenerbahçe: 11.167 Seyirci

Altay- Ç.Rizespor: 5.778 Seyirci

Antalyaspor-Karagümrük: 5.501 Seyirci

Hatayspor-Göztepe: 2719 Seyirci

Sivasspor-Y.Malatyaspor: 2669 Seyirci

Kasımpaşa-Alanyaspor: 851 Seyirci

M.Başakşehir-Gaziantep: 535 Seyirci

Hatayspor’un, 55 yıl sonra yükseldiği Süper Lig’de oynadığı iç saha maçlarında, arzulanan ve beklenen seyirci potansiyeli ile desteğine erişilememesiyle ilgili, taraftarların sosyal medya mesajları da şöyle oldu:

Kavak Gökmen: Hayat pahalı, geçim zor. Sadece Hatay’da değil, her yerde aynı sorun mevcut. İnsanlar, geçim derdinde. Passolig ve aşı muhabbeti de cabası. Bazı maçlarda da tiyatro oynanıyor.

Halit Yaylacı:

1-Stad uzak, toplu taşıma yetersiz.

2- Stada arabayla girmek ve çıkmak büyük zorluk.

3-Bilet fiyatları çoğunluk için yüksek

4- Giriş turnikeleri problemli.

5- Kantinde hem yetersiz hizmet, hem de yüksek fiyatlar var.

Bu kadar zorluk içinde, bence iyi sayıda taraftar gelmiş. 2700 kişi az değil!

Mehmet Güler: Altay gibi ilçe takımı Hatay’ı katlıyorsa, burada ne yazsak boş.

Ahmet Yalçın: Taraftarımızın artması için “3 büyük” diye tabir edilen takımları insanların aklından silmesi lazım! Tek olan takım, Hatayspor olmalı.

Semir Bostancıoğlu: Öncelikle, Hatay’da bulunan esnaf elini taşın altına koymalı. Otelciler, hediyelik eşya satanlar, deplasman takımların taraftarından faydalanan bütün esnaf, kampanyalar düzenlemesi lazım. Hatayspor’un Süper Lig’de kalmasını istiyorlarsa…

Mehmet Şahin Kerkez: Biletler yüksek fiyata satılıyor. Stat uzak. Otopark sorunu var. Passolig’den dolayı diyorlar ama… Yönetim, halinden memnun!

Ahmet Çimer: Bu, Hatayspor’a yakışmıyor. Bu, bende, zaman zaman, Hatayspor’un Süper Lig takımı değil de bir ikinci lig takımı olduğu intibasını uyandırıyor. Takımı desteklemezseniz, geldiğimiz yere geri döneriz. Zira alkış ve destek, takımı ileri götürür. -Haber/Cemil Yıldız-

Exit mobile version