Hatayspor Medya Sorumlusu Cansel Kemiksiz görevinden ayrıldı

Hatayspor Kulübü medya sorumlusu Cansel Kemiksiz, görevinden ayrıldığını duyurdu. Kemiksiz, yaptığı açıklamada, Hatay şehrinin kendisi için çok özel bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, “Kalbim ve desteğim daima bu özel şehir için olacak” dedi. Deprem sonrası kariyerinin farklı bir yöne gidebileceğini belirtmesine rağmen, duygusal bir kararla Hatayspor’da medya sorumlusu olarak çalışmaya başladığını ifade eden Kemiksiz, 8 […]

Hatayspor Kulübü medya sorumlusu Cansel Kemiksiz, görevinden ayrıldığını duyurdu. Kemiksiz, yaptığı açıklamada, Hatay şehrinin kendisi için çok özel bir yere sahip olduğunu vurgulayarak, “Kalbim ve desteğim daima bu özel şehir için olacak” dedi.

Deprem sonrası kariyerinin farklı bir yöne gidebileceğini belirtmesine rağmen, duygusal bir kararla Hatayspor’da medya sorumlusu olarak çalışmaya başladığını ifade eden Kemiksiz, 8 Haziran Cumartesi günü itibarıyla bu görevinden ayrıldığını bildirdi. Kemiksiz, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Deprem sonrası kariyerimde bambaşka bir yere gidecek iken tamamen duygusal bir karar ile Hatayspor’da medya sorumlusu olarak başladığım görevimden bugün itibariyle ayrılıyorum. Hatay hepimizin şahsi meselesiydi, takım olarak bir hedefimiz vardı. Hatay’ın sesi olabilmek, şehirdeki insanlara umut olabilmek, maddi ve manevi yaşadığımız tüm zorluklara rağmen bir olmayı öğrendiğimiz bir sezon oldu. Bir sezon diyorum ama bize sorarsanız beş seneye bedeldi sanırım. Benim koskoca bir ailem oldu, beraber gülüp ağladığım, ekip arkadaşlarım, futbolcu kardeşlerim ve hocalarımla birlikte büyük bir aile olduk. Hepinizi çok seviyorum ve her şey için çok teşekkür ederim. Hepinize ayrı ayrı gurur duyuyorum. Umarım Hatay şehri en kısa zamanda ayağa kalkacak ve Hatayspor en kısa zamanda hak ettiği yerlere gelecek. Hayatımın en unutulmaz sezonunu da yaşadığıma eminim. Teşekkürler Hatayspor.”

Cansel Kemiksiz, duygusal açıklamasıyla Hatayspor’a ve Hatay şehrine olan bağlılığını bir kez daha gösterirken, kulüp için verdiği hizmetler nedeniyle teşekkürlerini iletti. – Mehmet DURMAZ-

Exit mobile version