Hatayspor Taraftarı Oyundan Memnun, Ama Galibiyet İstiyor

Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Hatayspor’da galibiyet hasreti 8. haftaya uzadı. Bordo-beyazlı taraftarlar, Cumartesi günkü maçta oyun ve performanstan memnun ancak galibiyet istiyor. İşte taraftar yorumları: * Ayhan Seyhan: “Çok top kaybediyoruz, iyi paslaşma yapamıyoruz. Bu sorunlar olmasaydı, bugün galip gelirdik.” * Mehmet Ali Saglam: “Admin, maç sonucu paylaşımı nerede? Gol paylaşımı nerede? Eskiden bunlar […]

Trabzonspor ile 1-1 berabere kalan Hatayspor’da galibiyet hasreti 8. haftaya uzadı. Bordo-beyazlı taraftarlar, Cumartesi günkü maçta oyun ve performanstan memnun ancak galibiyet istiyor. İşte taraftar yorumları:

* Ayhan Seyhan: “Çok top kaybediyoruz, iyi paslaşma yapamıyoruz. Bu sorunlar olmasaydı, bugün galip gelirdik.”
* Mehmet Ali Saglam: “Admin, maç sonucu paylaşımı nerede? Gol paylaşımı nerede? Eskiden bunlar hep oluyordu, şimdi arar olduk.”
* Cemal Bayraktar: “Futbol umut verdi, ancak ileride çok aceleciyiz. Devre arasına kadar az puan kayıplarıyla 3 nokta transfer ile ligde kalırız. Ayrıca futbolcuların ücretleri düzenli ödenmek şartıyla.”
* Mehmet Haşim Ertürk: “Ben takımı beğendim.”
* Selim Yurd: “Bugün ilk defa oyunu iyi gördüm.”
* Hasan Kırk: “Takımda toparlanma var; kanat oyuncuları oyunun içine biraz daha girerse düzelecek.”
* Mehmet Kurtoğlu: “Takım harika top oynadı, umudum arttı. Ama öyle bir hakem vardı ki tam bir hain.”
* Şirin Bey: “Böyle sıfır şahsiyet hakemlerle bir yere gidemeyiz.”
* Hatay Zeytinyağı: “Abi, merak ettiğim bir şey var. Özhan hocaya zerre tahammülün yoktu, ama yapılan transferlere rağmen daha iyi bir kadro emanet edilmesine rağmen, 3 maçta galibiyet alamayıp sadece 1 gol atabilen, sahasında belki de yenmesi gereken takımlardan biri olan Bodrumspor’a kaybeden bir Rıza Çalımbay olmasına rağmen, bu hocaya hiç eleştirin olmadı. Takımın güzel oynaması 3 puan vermiyor. Bize şu an lazım olan şey güzel oyun değil, 3 puan alıp dipten sıyrılmak. Benim şahsi düşüncem, bu hocaya ekstra kaliteli isimler alınıp daha iyi bir kadro teslim edilmesine rağmen başarılı olamayacağı yönünde. Umarım yanılırım.”
* Doğan Çalışır: “Abubakar’ın formsuzluğuna rağmen oyun gelişimi iyi; tertip düzen var, ancak son pas, final pasları ve son vuruşta sıkıntı var.”
* Hamza Taze: “Rıza Çalımbay gitmesi lazım, kimse kusura bakmasın.”
* Mustafa Kalçın: “Evet, Hatayspor sahada pas kaybında bir rekor kırdı. Trabzonspor becerikli olsaydı, maç çok farklı yere gidebilirdi. Sahada bir şeyler yapmak için Hatayspor sahadaydı; ancak maç 1-1 iken, rakip becerikli oynamazken senin çıkış için ilk galibiyete aşırı derecede ihtiyacın varken, orta saha oyuncusunu çıkarıp yerine stoper almak nedir?”
* Veysel Çenteli: “Abi, Mersin bize iyi gelmedi.”
* Mali Fakıoğlu: “Stoperleri buldun, tamam; ama iki kenar rezalet. Oyunu koparacak adam yok, kulübe yetersiz. Çok eksik var bence.”
* Özcan Böcek: “Aynen, sabır; gidişat iyiye gidiyor. Ara transfer sanırım yapılacak.”
* Yusuf Özenir: “Her şeye rağmen hakem çok hakkımızı yedi. Çok kolay faul çaldı, bize yapılan faulde görmezden geldi; ayrıca penaltı da vardı.”
* Yusuf Sever: “Aboubakar, tam bir fiyasko. Bütün topları ezdi.”

Exit mobile version