Hatayspor Taraftarı Transfer İstiyor

Hatayspor taraftarlarının, gereği kadar transfer yapılmadığı ile ilgili eleştirileri sürüyor. Bordo-Beyazlılar, alınan isimlerin çok yetersiz olduğunu, ilerleyen süreçte yeni isimler alınsa da hazırlık kampına katılamama ya da eksik katılma yanı sıra takımla uyum konusunun oluşturacağı dezavantajın da dikkate alınarak, transferlerin mümkün olduğunca en kısa sürede yapılmasını istiyor. Bordo-Beyazlı taraftardan transfer istekleriyle ilgili birkaç mesaj şöyle: […]

Hatayspor taraftarlarının, gereği kadar transfer yapılmadığı ile ilgili eleştirileri sürüyor. Bordo-Beyazlılar, alınan isimlerin çok yetersiz olduğunu, ilerleyen süreçte yeni isimler alınsa da hazırlık kampına katılamama ya da eksik katılma yanı sıra takımla uyum konusunun oluşturacağı dezavantajın da dikkate alınarak, transferlerin mümkün olduğunca en kısa sürede yapılmasını istiyor.

Bordo-Beyazlı taraftardan transfer istekleriyle ilgili birkaç mesaj şöyle:

Memet Tekerli: Böyle bir yönetime hiçbir futbolcu sıcak bakmaz. Gelecek sezondan gerçekten çok endişe duyuyoruz ve bu hoca, Ömer Hoca kadar dayanamaz, bırakır gider bence. Umarım böyle bir tabloyla karşılaşmayız, hele ki bu sene tüm takımlar daha güçlü geliyorlarken! Bizim bu halimiz, kadromuz, transferlerimiz maalesef… Benim umudum çok az, ama inşallah farklı şeyler görürüz.

Özcan Böcek: Eldeki mevcut kadroyla Süper Lig’e veda ederiz. Çok zayıf bir kadro. Kaliteli transferler gerekir.

Arif Üneş: Kardeşim, paranız mı yok, yoksa aciz misiniz, üst düzey transferler yapmaya?

Arif Üneş: Neden zayıf kadro, niçin zayıf kadro?

Behircan Özer: Lütfi Savaş Başkan’a güvenin, inşallah iyi olacak.

Mehmet Düşer: Siz büyük takımlarla bu şekilde mi baş edeceksiniz? Onlar harıl alır dünyanın en iyi futbolcularından almaya çalışıyor, bizim aldığımız ikincilik, üçüncülük! Hayırlı olsun! Hatayspor düşer, bu yıl bu kadro yapısıyla.

Hamit Küçük: Aynen katılıyorum. Bu kadroya direkt oynayacak orta saha oyuncuları bekliyoruz. Bir Süper Lig takımı, tamamen çoluk çocuğa bırakılmamalı. Oturmuş takıma bir bir monte edilmeli.

-Cemil Yıldız-

Exit mobile version