Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor taraftarından Erzurumspor taraftarına çağrı:

Elde Türk Bayraklarıyla Birlikte

Elde Türk Bayraklarıyla Birlikte Mesaj…

Gazeteci Sadullah Ergin’in başkanı olduğu Hatayspor Taraftarları Derneği, hafta sonu Cumartesi günkü Erzurumspor maçı öncesi rakip takımın taraftarlarıyla birlikte, elde Türk Bayraklarıyla ülkeye ve dünyaya mesaj verme çağrısı yaptı.
Hatayspor Taraftar Derneği’nin bu konudaki davet çağrısı mesajı şöyle:
“Hatayspor Taraftarlar Derneği olarak, ülkemizin geçtiği şu zor günlerde, öncelikle Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize acil şifalar diliyoruz. Hatay halkı olarak, bu vatan için çok bedel ödedik, her zaman da bedel ödemeye hazırız. Bu hafta sonu Antakya’da oynanacak olan Erzurumspor maçında Hataysporumuza başarılar dileriz. Teknik Direktörümüz Mehmet Altıparmak ve Hataysporlu futbolculara olan güvenimiz sonsuzdur.
Bu arada, Erzurumsporlu taraftarları da sevgi, hoşgörü ve medeniyetler şehri Hatay’ımızda görmekten mutluluk duyarız. Hataylılar gibi vatan, millet ve bayrak sevdalısı dadaşları şehrimize bekliyoruz. Ellerimizde Ay-Yıldızlı Türk Bayraklarla, Hataylı ve Erzurumlu taraftarlar olarak, hep birlikte Türkiye’ye ve dünyaya önemli bir mesaj vermek istiyoruz.
Erzurumlu dostlarımız gelsin, Hatay kentimizi gezsin, eşsiz mutfağımızın ve künefemizin tadına baksın. Dostluğu ve kardeşliği hep birlikte yaşayalım.
Hatay Valiliği’nin ve Emniyet Müdürlüğü’nün bu çağrımıza yardımcı olacağına inanıyoruz. Yaşadığımız şu ortamda, futbol ve sonuç ikinci plandadır. Önce Vatan.” -Cemil Yıldız-