Hatayspor-Trabzonspor Maçı Öncesi İlginç İstatistikler

Süper Lig’in 8. haftasında bugün Hatayspor ile Trabzonspor, Mersin Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da başlayacak mücadelede Akdeniz ve Karadeniz temsilcileri kozlarını paylaşacak. Hatayspor, sezonun ilk 3 puanını almak için sahaya çıkarken, Trabzonspor da geçen hafta aldığı ilk galibiyetin ardından bir galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor. Maç öncesi iki takım arasında dikkat çeken istatistikler bulunuyor. Hatayspor, […]

Süper Lig’in 8. haftasında bugün Hatayspor ile Trabzonspor, Mersin Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Saat 19.00’da başlayacak mücadelede Akdeniz ve Karadeniz temsilcileri kozlarını paylaşacak. Hatayspor, sezonun ilk 3 puanını almak için sahaya çıkarken, Trabzonspor da geçen hafta aldığı ilk galibiyetin ardından bir galibiyet serisi yakalamayı hedefliyor.

Maç öncesi iki takım arasında dikkat çeken istatistikler bulunuyor. Hatayspor, şu ana kadar çıktığı 6 maçta 2 beraberlik ve 4 yenilgi aldı, henüz galibiyetle tanışamadı. Trabzonspor ise 6 maçta 1 galibiyet ve 5 beraberlik elde ederek hiç yenilmedi.

Bir başka ilginç veri de Trabzonspor’un deplasman performansına ait. Karadeniz ekibi, bu sezon oynadığı 3 deplasman maçının tamamında 0-0 beraberlik aldı. Bu istatistik, Trabzonspor’un deplasmanda ne gol attığını ne de kalesinde gol gördüğünü gösteriyor.

Exit mobile version