Hatayspor-Trabzonspor Maçının Hakemi Kadir Sağlam

  Mersin’de 5 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan Trendyol Süper Lig karşılaşmasında Atakaş Hatayspor, Trabzonspor’u ağırlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan atamaya göre, maçın hakemi Ankara bölgesi üst klasman hakemi Kadir Sağlam olacak. Yardımcı hakemler ise Serkan Olguncan ve Suat Güz olarak açıklandı. Maçın dördüncü hakemi ise Ayberk Demirbaş […]

 

Mersin’de 5 Ekim Cumartesi günü oynanacak olan Trendyol Süper Lig karşılaşmasında Atakaş Hatayspor, Trabzonspor’u ağırlayacak. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) ve Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından yapılan atamaya göre, maçın hakemi Ankara bölgesi üst klasman hakemi Kadir Sağlam olacak. Yardımcı hakemler ise Serkan Olguncan ve Suat Güz olarak açıklandı. Maçın dördüncü hakemi ise Ayberk Demirbaş olacak.

Kadir Sağlam’ın atanmasıyla birlikte, maç öncesi dikkat çeken bir istatistik ortaya çıktı. Sağlam’ın görev aldığı son 6 karşılaşmada deplasman takımları ya galip geldi ya da beraberlikle sahadan ayrıldı. Ev sahibi takımların kazanamadığı bu maçlar şu şekilde sıralandı:

– Adanaspor: 0 – Çorum FK: 2
– Sivasspor: 1 – Başakşehir: 2
– Ç. Rizespor: 0 – Samsunspor: 1
– Adana Demirspor: 1 – Galatasaray: 5
– Göztepe: 2 – Fenerbahçe: 2
– Fatih Karagümrük: 0 – Amedspor: 0

Bu ilginç seri, Hatayspor-Trabzonspor maçı öncesinde heyecanı daha da artırmış durumda. Maçın sonucu merakla bekleniyor.

Exit mobile version