Hatayspor’da 2 sakat

Kevın Soni İle Burak… Hatayspor’da Kevin Soni, yeniden sakatlandı. Soni’nin eski müzmin sakatlığının yeniden nüksettiği bildirildi. Teknik Direktör Volkan Demirel, bu nedenle Kevin Soni’nin uzun bir tedavi sürecine girdiğini kaydederek, takımla ciddi bir süre olmayacağını söyledi. Bordo-Beyazlı ekipte, Fenerbahçe maçında sakatlanan Burak Öksüz’ün de tedavisi sürüyor. Bu futbolcu da bugünkü Antalyaspor ile gelecek haftaki Galatasaray […]

Kevın Soni İle Burak…

Hatayspor’da Kevin Soni, yeniden sakatlandı. Soni’nin eski müzmin sakatlığının yeniden nüksettiği bildirildi.

Teknik Direktör Volkan Demirel, bu nedenle Kevin Soni’nin uzun bir tedavi sürecine girdiğini kaydederek, takımla ciddi bir süre olmayacağını söyledi.

Bordo-Beyazlı ekipte, Fenerbahçe maçında sakatlanan Burak Öksüz’ün de tedavisi sürüyor. Bu futbolcu da bugünkü Antalyaspor ile gelecek haftaki Galatasaray maçlarında takımda yer alamayacak. Volkan Demirel, futbolcusu Burak Öksüz’ün, ikinci yarıdaki ilk maç olan Trabzonspor maçına yetişebileceğini sözlerine ekledi.

KEVIN SONI NE OLACAK?

Hatayspor’un, yaz transfer döneminde Yunan ekibi Asteras Tripoli’den kadrosuna kattığı Kevin Soni’nin sakatlığı, yeniden eski yerinden nüksetti. Yaklaşık 1 ay önce sakatlık sürecini atlattığı söylenen Kevin Soni, Katar’da düzenlenen FIFA 2022 Dünya Kupası için Kamerun Milli Takımı aday kadrosuna da davet edilmişti.

Hatayspor’da bu sezon sadece Kayserispor maçında 8 dakika ve ardından Giresunspor maçında forma giyebilen Kevin Soni’nin futbol kariyerinde, Hatayspor öncesi, Asteras Tripoli formasıyla çıktığı 31 maçta 6 gol, 2 asist ile 8 gole katkı yer alıyor. -Cemil Yıldız-

Exit mobile version